Landelijke makelaar en taxateur in Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs William Peters, Roel van Hoof en Jos Nielen zijn gevestigd in Sint Anthonis en helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd en het grote netwerk zullen ze u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken ze graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs van Agriteam in Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland.

Nieuw aanbod

    Stel uw vraag aan
    Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied

    Vraag/opmerking