Landelijke makelaar en taxateur in Friesland

Landelijk-wonen Noord

Landelijk-wonen Noord is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Friesland. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs Pier Bakker en Theunis Jensma helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied van Noord-Nederland. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd en het grote netwerk zullen ze u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in Friesland. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken Pier en Theunis graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Friesland van onze Agriteam Noord vestiging.

Onze medewerkersStel uw vraag aan
Landelijk-wonen Noord

Vraag/opmerking