Landelijke makelaar en taxateur in Flevoland

Landelijk Wonen Flevoland

U wilt een woning of woonboerderij kopen of verkopen. Dan is het belangrijk om u eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Waar moet ik allemaal op letten? Met deze en andere vragen kan de makelaar van Landelijk Wonen u helpen. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar samen met u de mogelijkheden bespreken. 

Bouke Wielenga staat voor meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij. Na 15 jaar werkzaam te zijn in zijn eigen agrarische bedrijf is hij vanaf 2000 als zelfstandig ondernemer verbonden aan Landelijk Wonen Flevoland.

Tjarko Edzes is, na bijna 20 jaar als agrarisch ondernemer, in 2012 begonnen in de taxaties van agrarische bestemmingen. Voor een gedegen start heeft hij de opleiding Vastgoed en Grondverkeer in Velp én de opleiding Taxeren Agrarische Objecten in Dronten afgerond. Vanuit het kantoor in Emmeloord heeft hij de praktijk van het taxeren leren kennen.

Tjarko staat ingeschreven in de Kamer Agrarisch en Landelijk Vastgoed. Wanneer woonboerderijen in het Bestemmingsplan nog de agrarische bestemming hebben, is hij gekwalificeerd om daar een taxatierapport voor te verzorgen.

Astrid Bonnema Benedictus is sinds 3 jaar werkzaam bij Agriteam en is afgestudeerd als Kandidaat Register Makelaar Taxateur woningen. Astrid is ingeschreven in het KRMT register van Vastgoedcert. Wilt u uw woning of woonboerderij verkopen of aankopen dan zal zij u hierin bijstaan. Zij begeleidt het proces van A tot Z.

WIj begeleiden u tot en met de notaris. Wij controleren het concept van de leveringsakte en de nota van afrekening indien gewenst. Ook na de overdracht kunt u ons altijd bellen of mailen voor vragen. 

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Flevoland van onze Agriteam vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Bouke Wielenga

  Bouke Wielenga

  Stuur e-mail  Astrid Bonnema Benedictus

  Astrid Bonnema Benedictus

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Landelijk Wonen Flevoland

  Vraag/opmerking