Landelijke makelaar en taxateur in Flevoland

Landelijk Wonen Flevoland

U wilt een woning of woonboerderij kopen of verkopen. Dan is het belangrijk om u eerst op een aantal zaken te oriënteren. Wat zijn de vraagprijzen? Hoe wordt dit fiscaal geregeld? Waar moet ik allemaal op letten? Met deze en andere vragen kan de makelaar van Landelijk Wonen u helpen. In een persoonlijk gesprek kan de makelaar samen met u de mogelijkheden bespreken. 

De gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs van Landelijk Wonen Flevoland helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied van Flevoland. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd en het grote netwerk zullen ze u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in Flevoland. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Flevoland van onze Agriteam vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Bouke Wielenga

  Bouke Wielenga

  Stuur e-mail


  Herwine Aarnink - Wouters

  Herwine Aarnink - Wouters

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Landelijk Wonen Flevoland

  Vraag/opmerking