Landelijke makelaar en taxateur in Midden Brabant

Landelijk-wonen Midden-Brabant

Landelijk-wonen Midden Brabant is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Midden Brabant. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur Roel van Hoof is gevestigd in Hilvarenbeek en helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die hij heeft opgebouwd en zijn grote netwerk zal Roel u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Midden Brabant. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Midden Brabant van onze Agriteam vestiging.

Nieuw aanbod

    Stel uw vraag aan
    Landelijk-wonen Midden-Brabant

    Vraag/opmerking