Landelijke makelaar en taxateur in Noord-Holland

Landelijk-wonen Noord-Holland

Welkom bij Landelijk Wonen Noord-Holland, uw toegewijde makelaarskantoor voor de ontdekking van prachtige en unieke plekjes in deze betoverende regio.

Onze passie voor het landelijke leven en onze diepgaande kennis van Noord-Holland brengen we samen om u te helpen uw droom van landelijk wonen waar te maken. Met een scherp oog voor schoonheid en karakter, gaan we op zoek naar de bijzondere woningen en plekjes die dit prachtige deel van Nederland te bieden heeft.

Of u nu op zoek bent naar een charmante boerderij, een idyllisch buitenhuis, een historische hoeve of een knusse cottage, wij kennen de verborgen schatten die Noord-Holland herbergt. Ons ervaren team van makelaars is gepassioneerd over het vinden van locaties die passen bij uw wensen en levensstijl.

Wij begrijpen dat landelijk wonen meer is dan alleen een huis - het is een manier van leven. Het is de rust van het platteland, de frisse lucht, de weidse uitzichten en de gemeenschap die het gevoel van thuis compleet maken. Bij Landelijk Wonen Noord-Holland begrijpen we deze unieke beleving en zijn we vastbesloten om u te helpen uw eigen landelijke droom te realiseren.

Elk stukje vastgoed heeft zijn eigen verhaal, en wij hebben de eer om u te begeleiden bij het schrijven van dat verhaal. Of u nu wilt kopen of verkopen, wij bieden professioneel advies en persoonlijke service om het proces zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

We nodigen u uit om door onze selectie van landelijke woningen te bladeren en contact met ons op te nemen voor een kennismakingsgesprek. Samen zullen we de plekjes van Noord-Holland verkennen en uw landelijke woondroom tot leven brengen.

Ons team bestaat uit makelaar George van der Velden, makelaar in opleiding Bart Glazenborg, financieel afdeling: Barbara Wasch en office manager Sita Werkman.

Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs van Agriteam in Noord-Holland.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Barbara Wasch

  Barbara Wasch

  Stuur e-mail


  G.M. van der Velden

  G.M. van der Velden

  Stuur e-mail  Bart Glazenborg

  Bart Glazenborg

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Landelijk-wonen Noord-Holland

  Vraag/opmerking