Landelijke makelaar en taxateur in Groningen en Noord-Drenthe

Landelijk-wonen Zuidlaren

Landelijk-wonen Zuidlaren is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Groningen en Noord-Drenthe. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur Koen Warners is gevestigd in Zuidlaren en helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die hij heeft opgebouwd en zijn grote netwerk zal Koen u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in Groningen en Drenthe. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Groningen en Noord-Drenthe van onze Agriteam Zuidlaren vestiging.

Stel uw vraag aan
Landelijk-wonen Zuidlaren

Vraag/opmerking