Landelijke makelaar en taxateur in Oost Overijssel

Landelijk-wonen Oost Overijssel

Landelijk-wonen Oost Overijssel is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Oost Overijssel. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs Jan Bart Smelt en Yvon Droste zijn gevestigd in Bruinehaar en helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd en het grote netwerk zullen ze u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Oost Overijssel. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken ze graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Oost Overijssel van onze Agriteam vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Jan Bart Smelt

  Jan Bart Smelt

  Stuur e-mail


  Stel uw vraag aan
  Landelijk-wonen Oost Overijssel

  Vraag/opmerking