Landelijke makelaar en taxateur in Limburg en Gelderland

Landelijk-wonen Groesbeek en omgeving

Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Limburg en Gelderland. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur William Peters is gevestigd in Plasmolen en helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die hij heeft opgebouwd en zijn grote netwerk zal William u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in Limburg en Gelderland. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs van Agriteam in Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland.

Nieuw aanbod

    Stel uw vraag aan
    Landelijk-wonen Groesbeek en omgeving

    Vraag/opmerking