Landelijke makelaar en taxateur in Gelderland en Utrecht

Landelijk-wonen Midden-Nederland

Landelijk-wonen Midden-Nederland is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Gelderland en Utrecht. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs Gerjan van Apeldoorn, Marinus Roseboom, Teunis Lokhorst, Alice Brouwer-Schutte, Joëlle de Groot en Wilma Schregardus zijn gevestigd in Ede en helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd en het grote netwerk zullen ze u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Gelderland en Utrecht. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken ze graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Gelderland en Utrecht van onze Agriteam vestiging.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Gerjan van Apeldoorn

  Gerjan van Apeldoorn

  Stuur e-mail
  Joëlle de Groot

  Joëlle de Groot

  Stuur e-mail


  Alice Brouwer-Schutte

  Alice Brouwer-Schutte

  Stuur e-mail


  Wilma Schregardus

  Wilma Schregardus

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Landelijk-wonen Midden-Nederland

  Vraag/opmerking