Landelijke makelaar en taxateur in Noord-Holland

Landelijk-wonen Noord-Holland

Landelijk-wonen Noord-Holland is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Noord-Holland. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs Barbara, George, Joep en Janet zijn gevestigd in De Goorn en helpen u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die ze hebben opgebouwd en het grote netwerk zullen ze u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Noord-Holland. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken ze graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs van Agriteam in Noord-Holland.

Nieuw aanbod

  Onze medewerkers


  Barbara Wasch

  Barbara Wasch

  Stuur e-mail


  G.M. van der Velden

  G.M. van der Velden

  Stuur e-mail  Sita Werkman

  Sita Werkman

  Stuur e-mail


  Bart Glazenborg

  Bart Glazenborg

  Stuur e-mail

  Stel uw vraag aan
  Landelijk-wonen Noord-Holland

  Vraag/opmerking