Landelijke makelaar en taxateur in Noord Limburg en Oost Brabant

Landelijk-wonen Bergen (L)

Landelijk Wonen Bergen is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Noord Limburg en Oost Brabant. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur Jelle Hettinga is gevestigd in Sint Anthonis en helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die hij heeft opgebouwd en zijn grote netwerk zal Jelle u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Noord Limburg en Oost Brabant. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs van Agriteam in Noord-Brabant, Noord-Limburg en het zuiden van Gelderland.

Contact opnemen

Breestraat 20
5845 AV
Sint Anthonis

T 0485 - 387 300
E hettinga@agriteam.nl