Landelijk-wonen Zuidwest Brabant

Landelijk-wonen Zuidwest Brabant

Landelijk-wonen Zuidwest Brabant is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio West-Brabant en Zuid-Holland. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Makelaar Edwin Boot is gevestigd in Etten-Leur en helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die hij heeft opgebouwd en zijn grote netwerk zal Edwin u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in West-Brabant en Zuid-Holland . Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf, glastuinbouwbedrijf, vollegrondsgroentebedrijf, boomkwekerij, landbouwgrond en ander agrarisch onroerend goed  of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Zuidwest Brabant van onze Agriteam vestiging.

Stel uw vraag aan
Landelijk-wonen Zuidwest Brabant

Vraag/opmerking