Eengezinswoning te koop in Gelderland - Sweelinckstraat 23, Culemborg

Eengezinswoning in Gelderland
€ 399.000
174 m² perceel
120 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Te koop
Deze mooie, ruime tussenwoning met berging en drie extra garageboxen, heeft een totale perceeloppervlakte van 187 m2, is gunstig gelegen in de stad Culemborg en op loopafstand van vele voorzieningen.

De locatie
Midden in de prachtige stad Culemborg vindt u deze ruime woning, gelegen in een kindvriendelijke woonwijk. Op nog geen honderd meter afstand bent u al bij alle drie de garageboxen, ideaal dus voor onder andere het parkeren van uw auto.

De stad Culemborg is een stad en gemeente in de Neder-Betuwe en telt circa 30.000 inwoners. Elke dinsdagochtend wordt er een leuke weekmarkt georganiseerd en elke zaterdag een knusse streekmarkt. Deze stad is van alle basisvoorzieningen ruim voorzien, heeft diverse scholen, sportactiviteiten, festivals en vele bezienswaardigheden. Voor ieder wat wils!

De woning
Deze onderhouden tussenwoning, gebouwd in 1970, is circa 7,8 meter lang en 5,9 meter breed. De gehele woning is voorzien van glasvezel en dubbele beglazing. De mooie grote ramen zorgen voor een prachtige lichtinval voor zowel de woonkamer als de keuken. Voor een heerlijke nachtrust, zijn de ramen op de bovenverdieping van de woning voorzien van rolluiken. Het raam aan de achterzijde van de woning, onder de terrasoverkapping is voorzien van een screen.

Indeling
Begane grond
Op de begane grond bevindt zich de entree/hal, meterkast, toilet, woonkamer en hoekkeuken compleet met apparatuur (gasfornuis, koelkast, vaatwasmachine, oven en een magnetron). In de keuken is elektrische vloerverwarming aangelegd, de rest van de woning wordt verwarmd middels radiatoren. De lichte keuken/woonkamer is voorzien van een mooie gashaard, waarbij u heerlijk tot rust kunt komen.

Eerste verdieping
Via een vaste trap komt u uit op de eerste verdieping, bestaande uit een overloop, ruime badkamer (met ligbad en toilet) en drie slaapkamers, waarvan één slaapkamer met een grote ingebouwde kastenwand.

Zolder
Ook via een vaste trap komt u uit op de zolder, bestaande uit een overloop, wasruimte (hier bevindt zich ook de CV-ruimte) en één ruime slaapkamer met een mooie brede dakkapel en aparte kast.

Tuin
De mooie, ruime achtertuin heeft een afmeting van circa 15 meter diep en 6 meter breed en is op het zuiden gelegen. De tuin is volledig bestraat en voorzien van een mooie terrasoverkapping, aangebouwde schuur en achterin de tuin een veranda. De terrasoverkapping is van aluminium en voorzien van een verduisteringsscreen en spotjes. De aangebouwde schuur heeft een afmeting van circa 4 bij 1,8 meter en is bereikbaar via de achtertuin.
De veranda is van hout en bedekt met een lessenaars dak. De achtertuin is middels een gangpad achterom bereikbaar. De voortuin is op het noorden gelegen.

Garageboxen
Bij deze woning kunt u maar liefst drie garage(boxen) kopen. Deze boxen zijn voorzien van een kanteldeur met stenen muren en hebben een afmeting van circa 2,90 x 5,80 meter. Deze garageboxen zijn onderhouden, maar zijn niet voorzien van enige nutsvoorziening.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 399.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2024-05-07
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 120
Bruto inhoud m3 427
Oppervlakte externe bergruimten 7
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 20
Perceel oppervlakte 174

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Spouwmuur
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging In woonwijk

Woning
Type woonhuis Tussen
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1970