Verkocht

Eengezinswoning te koop in Overijssel - Beekdal 10, Deurningen

Eengezinswoning in Overijssel
€ 347.500
198 m² perceel
135 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in Overijssel!

Op een gewilde locatie in de jonge wijk "Deurninger Es" staat deze moderne en instapklare hoekwoning met 3 slaapkamers, vrij indeelbare zolder (eventueel 4e slaapkamer) en vrijstaande stenen berging met aansluitend een sfeervolle overkapping.

Wonen op de “Deurninger Es” is wonen in het groen, op een steenworp afstand van Hengelo, in een kinderrijke omgeving nabij de kern van het karakteristieke dorp Deurningen. Alle noodzakelijke voorzieningen zijn in de directe nabijheid en met de fiets ben je zo bij het winkelcentrum “Hasseler Es”. Verder is er voldoende parkeergelegenheid en om de hoek ligt een grote speeltuin voor de kinderen!

De woning is gebouwd in 2016 op een kavel van 198 m² en heeft een inhoud van circa 430 m³. In 2019 is er gekozen voor een stukje extra leefruimte en is de woning verlengd. Daardoor is er een fijne ruime woonkamer met aansluitend een berging ontstaan waardoor de woning ook “achterom” te betreden is.

Vanzelfsprekend is de woning goed en volledig geïsoleerd, voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing en op het zadeldak liggen maar liefst 7 zonnepanelen. Het energieverbruik van de woning is dan ook relatief laag.

De indeling van deze woning is als volgt:
Op de begane grond kom je via de voordeur binnen in de hal met meterkast, trapopgang en toilet. Vanuit de hal loop je door naar de woonkamer en dan vind je rechts om de hoek de keuken. De open keuken beschikt over veel kastruimte, een inductiekookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koelkast. De tuingerichte woonkamer is voorzien van openslaande tuindeuren met zijlichten hetgeen voor veel lichtinval zorgt. Verder is de gehele benedenverdieping voorzien van vloerverwarming.

Op de eerste verdieping hebben we via de overloop toegang tot drie slaapkamers en een badkamer. De ruime badkamer is voorzien van vloerverwarming en beschikt over een wastafelmeubel, inbouw toilet en inloop douche.

De tweede verdieping? Een riante ruimte met veel mogelijkheden en te bereiken via een vaste trap. Afgelopen weken is er een luxe dakkapel geplaatst op de volle breedte van het dak. Deze dakkapel zorgt wederom voor veel lichtinval waardoor de tweede verdieping een fijne leefruimte is geworden!
Er is bergruimte achter de knieschotten en de Cv-installatie is hier ook aanwezig. Verder vind je hier een ventilatie-unit en de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Een multifunctionele ruimte dus met veel mogelijkheden. Thuiskantoor, speelruimte, twee extra slaapkamers; heb je al bedacht wat je hiermee gaat doen?

Kortom: een zeer royale en energiezuinige hoekwoning waar je de komende jaren geen omkijken naar hebt als het gaat om onderhoud. Mooi gelegen in een fraaie nieuwbouwwijk en in een kindvriendelijke groene omgeving. Overtuig jezelf en maak snel een afspraak om te bezichtigen.

Bijzonderheden:
- Kavel 198 m²
- Woonoppervlakte 135 m2
- Inhoud 430 m3
- Bouwjaar 2016 en uitbouw in 2019
- Energiezuinige woning voorzien van 7 zonnepanelen
- Royale dakkapel in november 2022 geplaatst
- Kunststof kozijnen met HR++ beglazing
- De woning is achterom te betreden via de berging
- Tuin is toegankelijk via de zijkant
- Stenen berging met aansluitend een sfeervolle overkapping
- Kindvriendelijke buurt met speeltuin om de hoek
- Gelegen in het nieuwbouwplan de “Deurninger Es”

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 347.500,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2022-11-09
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 135
Bruto inhoud m3 430
Oppervlakte externe bergruimten 16
Oppervlakte overige inp. ruimten 2
Perceel oppervlakte 198

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen volledig geïsoleerd

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
Dichtbij school
In woonwijk

Woning
Type woonhuis Hoek
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 2016