Stacaravan te koop in Limburg - Weert, Grotesteeg 11V1

Weert
Stacaravan in Limburg
In de bossen van Weert, op een mooie rustige locatie ligt dit chalet, geschikt voor dagrecreatie, met paardenstallen, buitenrijbak, bos en weiland op een perceel van maar liefst 11.640 m².

De woning betreft een chalet geschikt voor dagrecreatie van het bouwjaar 1997 met een inhoud van circa 230 m³. Het chalet is gebouwd in spouw met deels metselwerk en deels hout. Het dak is uitgevoerd met geïsoleerde dakplaten met gebakken pannen. Het chalet wordt verwarmt met gaskachels. Het chalet heeft een woonkamer met open keuken, voorzien van een keukenblok en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Aan de achterzijde is een berging aanwezig. Tevens staat er nog een houten tuinhuisje op het perceel.

De paardenstal van circa 150 m² is in 1998 gebouwd, uitgevoerd in deels een halfsteense muur en deels hout op een stenen voet. Het dak is voorzien van asbestvrije golfplaten.
In de paardenstal zijn 3 ruime paardenboxen aanwezig en een groepshok. Verder is de schuur in gebruik als hooi- en opslag van stro.
Naast het bos is een buitenrijbak aanwezig, voorzien van een bodem met Geopat
paardensnippers. Voor de beregening is er is een waterput (24 m diep) met
beregeningspomp op het perceel aangelegd.

De paarden kunnen beweiden en uitlopen op circa 5.000 m² weiland. Tevens is er circa 4.500 m² bos op het terrein.
In de directe omgeving zijn via Ruimte voor Ruimte Limburg BV, een aantal bouwkavels voor een vrijstaande woning gerealiseerd op planologisch aanvaardbare plekken.

Bestemming
Permanente bewoning is niet mogelijk. Het chalet heeft de functie-aanduiding specifieke vorm van recreatie - dagverblijf.

Situering
Het plangebied is gelegen aan de zuidoostkant van de Grotesteeg, in het buitengebied van de gemeente Weert. Ten noorden van het plangebied liggen de kern Weert en het buurtschap Altweert en ten zuiden ligt de kern Altweerterheide. De omgeving rond het gebied bestaat uit een afwisseling van agrarische gronden, bospercelen en verspreid gelegen woningen.

Het centrum van Weert ligt slechts op een afstand van circa 2,5 km. Weert heeft alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-08-31
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 70
Bruto inhoud m3 230

Indeling
Aantal kamers 2

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Stacaravan
Bouwjaar 1997
Direct contact met de makelaar?

William Peters
peters@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-207 36 266

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.