Eengezinswoning te koop in Noord-Holland - Warmenhuizerweg 20 Warmenhuizen

Warmenhuizen
Eengezinswoning in Noord-Holland
Bij ons in de verkoop:
Een vrijstaand woonhuis met aangebouwde stal en kapschuur op een grote kavel van maar liefst 10.980 m2. Een object waar je bij huis je eigen koppeltje schapen of paarden kan houden.

Woonhuis
De woning is gebouwd in 1972 en is circa 12 m lang en 8,50 m breed met gemetselde gevels met spouwmuur, een betonnen vloer op de begane grond en houten vloer op de verdieping. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. Het huis wordt centraal verwarmd met een Nefit CV-ketel uit 2011 op tankgas. Er ligt wel een gasleiding langs de weg, maar deze is niet aangesloten.

Indeling
Begane grond: entree met gang en meterkast, toilet en trapopgang, een woonkeuken met inbouwapparatuur, een ruime woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer en grote bijkeuken en kantine voorzien van keukenblok met close in-boiler. Op de verdieping de overloop met drie slaapkamers en een ruime bergkast.
De inhoud van de woning bedraagt circa 500 m3 met een woonoppervlak van circa 161 m2.

Stal achter de woning
De stal is gebouwd in 1972 met afmetingen 30 m bij 18 m en totaal circa 540 m2. De gevels zijn gemetselde ½ steensmuren. De spanten zijn van hout en het dak is gedekt met asbestcement golfplaten. De stal is ingericht met voergang, een mestgang met roostervloer en twee rijen koestanden. Verder voorzien van twee grote hokken voor stieren of paarden en een afgescheiden gedeelte als garagewerkplaats met garagedeur.

Veldschuur
De veldschuur dateert uit 1971. Deze veldschuur is aan twee zijden open en gebouwd van damwandprofielen platen gevels, stalen spanten en asbestcement golfplaten dak. De schuur kan worden gebruikt voor berging van machines en hooi en stro.

Tuin en erf
De totale oppervlakte van het perceel bedraagt 10.980 m2, waarvan circa 4.150 m2 erf en ondergrond van de opstallen. De resterende 6.830 m2 is weiland, gelegen aan beide zijden van de gebouwen.
Het object ligt op 650 m van de bebouwde kom.

Riolering
De afvoer vindt plaats via een septic tank in de tuin.

Bestemming
De bestemming van de grond is thans Agrarisch met Waarden met als dubbelbestemming Waarde Archeologie en met bouwblok en gebiedsaanduiding zaadveredelings- concentratiegebied. Deze bestemming is voor:
- volwaardige agrarische bedrijven met een grondgehouden agrarische bedrijfsvoering;
- productiegerichte paardenhouderijen en bijbehorende nevenactiviteiten zoals:
. zorgvoorziening voor dagbesteding
. kinderopvang

Binnen de bestemming kan de gemeente met een omgevingsvergunning afwijken ten behoeve van inpandige stalling van voertuigen, vaartuigen of kampeermiddelen en het opslaan van goederen en/of materialen van niet-agrarische herkomst zoals:
- huisvesting seizoenarbeiders;
- mantelzorg;
- kleinschalig kamperen.

Ook zijn wijzigingsbevoegdheden opgenomen om de bestemming te wijzigen in:
- specifieke vorm van agrarisch met waarden - deeltijdbedrijf;
- wonen, tuin, verkeer;
- kleinschalige dag- en verblijfsrecreatie;
- bedrijf, maatschappelijk of sport-manege.

Meer informatie vindt u in de regels van het bestemmingsplan (op aanvraag beschikbaar). Wijziging van de bestemming betekent dat u een procedure moet doorlopen met de gemeente. De gemeente kan hieraan voorwaarden stellen. Ook dient u hiervoor in samenspraak met de gemeente een wijzigingsplan op te stellen. Hiermee zijn kosten gemoeid, waaronder legeskosten van de gemeente en kosten opstellen ruimtelijke onderbouwing.

Warmenhuizen en omgeving
Warmenhuizen is een dorp met een eigen supermarkt, bakker, dorpshuis, zwembad, manege, diverse sportvelden en enkele goede restaurants. Er is een rijk verenigingsleven zoals biljart, voetbal, toneel en handbal.
De ligging is qua bereikbaarheid prima gelegen. Zoals Schagen (9,6 km), Heerhugowaard (10,5 km) en Alkmaar (12,3 km). De N245 ligt op 1 km afstand. Verder bent u in 15 minuten aan de kust bij Hargen.
Geestmerambacht, een heerlijk wandel- en recreatiegebied ligt op circa 5 km afstand van Warmenhuizen.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 625.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-09-01
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 161
Bruto inhoud m3 502
Oppervlakte externe bergruimten 562
Oppervlakte overige inp. ruimten 562
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 2

Bouw
Isolatie Spouwmuur
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1972
Direct contact met de makelaar?

G.M. van der Velden
velden@agriteam.nl
T: 072- 503 97 97
M: 06 - 53 23 12 74

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Noord-Holland
noordholland@landelijk-wonen.nl

Wieder 8d
1648 GB De Goorn

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.