Beschikbaar

Oerdijk 132 Lettele

7434 RB Lettele

Nabij de Vijfhoek vrij gelegen woonboerderij met voor- en achterhuis en kapschuur op een ruim perceel van 29.710 m2. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte maar vlakbij Deventer met alle voorzieningen en verbindingswegen op korte afstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden, vee en/of andere hobbymatige doeleinden.
Op fietsafstand van landgoed de Bannink / Gooiermars en alle gemakken van een moderne stad.

LET OP:
ER ZIJN UITSLUITEND OP AFSPRAAK OP VRIJDAG 17 APRIL EN OP ZATERDAG 18 APRIL 2020 KIJKDAGEN GEPLAND.
U dient zich hier vooraf voor aan te melden en een afspraak te maken om datum en tijdstip af te spreken om zoveel mogelijk individueel te kunnen bezichtigen met in achtneming van de richtlijnen van de RIVM.

Verkoopproces
Vanwege de reeds getoonde interesse voor deze locatie kunnen geïnteresseerde kopers hun bieding met voorwaarden en eventueel ontbindende voorwaarden (financieringsvoorbehoud) uiterlijk woensdag 29 april 2020 om 17.00 uur aan Agriteam makelaars per mail of post (Agriteam Makelaars, R.J.A. Groot Koerkamp, Boxbergerweg 16a, 8121 PT Olst) indienen. Alle biedingen welke Agriteam Makelaars Olst-Wijhe tot deze datum en tijdstip ontvangt, worden aangehouden en meegenomen, zodat er voor elke koper gelijke kansen van voorbereiding van bieding en voorwaarden zijn. Met de partij met het beste voorstel worden de onderhandelingen opgestart. De bieders worden hierover tijdig geïnformeerd.
De gestelde vraagprijs is een richtprijs om met elkaar in onderhandeling te komen op basis van een bieding van kopers zijde. Wij attenderen u erop dat het bieden van de vraagprijs niet automatisch inhoudt dat er ook een koopovereenkomst tot stand is
gekomen.

TIP: neem uw eigen aankoopmakelaar mee. Uw aankoopmakelaar komt op voor uw belang en ontzorgt u.


Omschrijving:

Woonboerderij
Het voorhuis van deze woonboerderij is gebouwd in 1967. Het achterhuis is gebouwd in 1973. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. Het object is aangesloten op gas, water, elektra, riolering en glasvezel. De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming. De begane grond vloer en de verdiepingsvloer van het voorhuis zijn van hout; van het achterhuis zijn deze van beton. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De inhoud van de woonboerderij met voor- en achterhuis bedraagt ruim 1.500 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond: hal, meterkast, trapopgang, kelderkast, woonkamer met open keuken, bijkeuken, toilet en achterhuis.

Eerste verdieping: overloop met 4 slaapkamers met inbouwkasten, badkamer met douche en toilet, cv-ruimte en voormalige hooizolder.


Kapschuur
Deze kapschuur van ca. 13 m x 20 m is gebouwd in 1983. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met asbest-golfplaten. Inpandig bevinden zich een garage en een fietsenhok.


Bijzonderheden
Bij verkoop wordt de Model koopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning gehanteerd. Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.


Bestemmingsplan
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Deventer heeft het object de bestemming Agrarisch met waarden-Landschapswaarden met agrarisch bouwvlak met de dubbelbestemming Waarde-Archeologie-4.
Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Deventer (tel. 14 0570).

Richtprijs: € 599.000,-- k.k.


De in deze informatie vermelde gegevens zijn zo zorgvuldig mogelijk samengesteld.
mochten er desalniettemin onjuistheden worden geconstateerd, dan kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 599.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-03-18
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 230
Bruto inhoud m3 1500
Oppervlakte externe bergruimten 254
Oppervlakte overige inp. ruimten 162

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Spouwmuur
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Afgelegen locatie
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1967
Direct contact met de makelaar?

René Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570590900
M: 0653455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16-A
8121 PT Olst
http://www.agriteam.nl/