Eengezinswoning te koop in Overijssel - De Leiding 7 Witharen

Witharen
Eengezinswoning in Overijssel
!!BEZICHTIGEN IS NIET MEER MOGELIJK!!
In het buitengebied van Ommen gelegen vrijstaande woning met bijgebouwen met eigen toegangsweg en uitzicht over de landerijen op een ruim perceel van ca. 7.300 m², eventueel is er aansluitend een perceel van ca. 5.300 m² extra bij te koop. Het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op korte afstand en op 25 autominuten van Zwolle. Het object heeft een agrarische bestemming.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen;
- Op korte afstand van Ommen en verbindingswegen;
- Ideaal voor een paardenliefhebber;
- Extra grond er bij te koop;
- Agrarische bestemming.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!


Vrijstaande woning
Deze in 1976 gebouwde woning is opgetrokken uit spouwmetselwerk en is gedekt met pannen. De kap is beschoten met isolatieplaten. De begane grond vloer en de verdiepingsvloer zijn van beton. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas, glasvezel, doch niet op de riolering (middels een IBA). Het huis is voorzien van centrale verwarming (ATAG HR combiketel 2016). De begane grond is geheel voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. De inhoud bedraagt 685 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond: entree / hal, meterkast, keuken, woonkamer, kamer, slaapkamer, bijkeuken, kelder, toilet en garage.

Bovenverdieping: overloop met vier slaapkamers, cv-ruimte, toilet en een badkamer.

De garage is opgetrokken uit halfsteensmetselwerk en gedekt met pannen. De kap is beschoten met eternitplaten (asbest). De vloer is verhard met beton en de garage is voorzien van een kanteldeur.

Schuren
Op het erf staan de volgende schuren:
- Voormalige boerderij van ca. 9,5 m x 21 m (voorhuis asbest dakbeschot)
- Voormalige hooiberg
- Kapschuur van ca. 8 m x 21 m.

Bijzonderheden
De schuur aan de oostzijde wordt door verkoper afgebroken, tenzij koper het aanliggende perceel van ca. 5.300 m² met de schuur erbij wenst te kopen. De voor de te slopen schuur gelegen IBA dient door koper verplaatst te worden, tenzij koper het aanliggende perceel grond met de schuur erbij koopt. Voor de situatie wordt verwezen naar de luchtfoto/situatieschets, zie foto's.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied is de Enkelbestemming van het object Agrarische doeleinden met bouwvlak. Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Ommen.

Clausules
De woning wordt met de as-is where-is clausule verkocht (dat wil zeggen dat de woning in de huidige staat en voor volledig risico van koper wordt verkocht). Verder maken de oudheidsclausule (de oudheidsclausule houdt kort gezegd in dat het koper bekend is dat de woning een bepaalde leeftijd heeft en dat er lagere eisen aan de bouwkwaliteit mogen worden gesteld dan bij nieuwe woningen), niet-zelf-bewonings-clausule (in de niet-zelfbewoningsclausule is vastgelegd dat verkoper de woning nooit zelf heeft gebruikt en dat verkoper niet op de hoogte is van eigenschappen en/of gebreken waarvan hij wel op de hoogte zou zijn geweest als hij de woning zelf feitelijk had gebruikt)en de asbestclausule (wanneer er zich asbest bevindt in een woning/bijgebouwen of wanneer een woning/bijgebouwen mogelijk asbest kan bevatten) onderdeel uit van de koopovereenkomst. Voorts verklaart koper uitdrukkelijk bekend te zijn met de agrarische bestemming.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 475.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-06-10
Aanvaarding In overleg
Status Onder bod

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 145
Bruto inhoud m3 685
Oppervlakte overige inp. ruimten 37
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 2
Perceel oppervlakte 7300

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Gedeeltelijk dubbelglas
Spouwmuur
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen Dakisolatie
Muurisolatie
Grotendeels dubbelglas

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Afgelegen locatie
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1976
Direct contact met de makelaar?

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.