Verkocht

Woonboerderij te koop in Overijssel - Haarlerveldweg 2B, Haarle

Woonboerderij in Overijssel
€ 350.000
17480 m² perceel
80 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Overijssel

In buitengebied van Haarle te verbouwen vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen met uitzicht over de landerijen op een perceel van maar liefst 1.74.80 ha. Gezien de algehele staat van het voorhuis ligt nieuwbouw voor de hand, maar ook algehele renovatie is mogelijk. Het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op fietsafstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden, vee en/of andere hobbymatige doeleinden. Eventueel ook met minder grond bespreekbaar.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen;
- Te renoveren woonboerderij of nieuwbouw woning;
- In buitengebied van Haarle;
- Ideaal voor paardenliefhebber.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Woonboerderij
Deze rond 1915 gebouwde woonboerderij is opgetrokken uit steensmetselwerk en is gedekt met riet en odulineplaten. Een zijgevel is afgetimmerd met eternitplaten. De begane grond vloer is van beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas, riolering en op glasvezel. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming (cv-ketel van 1974) en warm water middels een geiser. De woonkamer is voorzien van dubbele beglazing. Het in 1954 verlengde achterhuis is voorzien van een betonvloer en heeft nog de oude houten gebinten en een losse hooizolder. De afmetingen van de boerderij met voor- en achterhuis bedraagt ca. 9 x 15 m en de inhoud bedraagt ca. 304 m³. De indeling is als volgt:

Begane grond: keukentje/entree, douche, toilet, gang, woonkamer, trapopgang, slaapkamer, kelder en het achterhuis.

Bovenverdieping: overloop met 2 afgetimmerde slaapkamers en zolderruimte (hooizolder).

Schuur
Deze schuur heeft een afmeting van ca. 7 m x 10 m. en is gebouwd in 1960. Het geheel is opgetrokken uit halfsteens- en spouwmetselwerk met een houten spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten.

Voormalige varkensstal
Deze stal heeft een afmeting van ca. 12 m x 30 m. en is gebouwd in 1984. Het geheel is opgetrokken uit spouwmetselwerk met een stalen spantconstructie en is gedekt met abc-golfplaten. Ingericht met een centrale gang met vier afdelingen.

Voorts aanwezig
- een houten carport/berging van ca. 5,5 x 5,5 m;
- een voormalig kippenhok van ca. 4 x 8 m;
- een half open berging van ca. 4 x 9 m;
- erfverharding.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied is de Enkelbestemming van het object Agrarisch met agrarisch bouwvlak en gebiedsaanduiding reconstructiewetzone landbouwontwikkelingsgebied. (bron: www.ruimtelijkeplannen.nl). Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Hellendoorn.

Clausules
De woning wordt met de as-is where-is clausule verkocht. Dat wil zeggen dat de woning in de huidige staat en voor volledig risico van koper wordt verkocht. Verder maken de oudheidsclausule, niet-zelf-bewoners-clausule en de asbestclausule onderdeel uit van de koopovereenkomst. Vraag voor meer informatie omtrent deze clausules naar de verkopend makelaar.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 350.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-11-05
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 80
Bruto inhoud m3 304
Perceel oppervlakte 17480

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Dakbedekking Riet

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1915

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.