Villa te koop in Gelderland - Uilenburgsestraat 21, Heteren

Heteren
Villa in Gelderland
Een geweldige plek voor de paardenliefhebber: luxe paardencomplex met prachtige villa gebouwd in 2001-2003. Voorzien van binnenrijhal, stallencomplex en alle extra’s die de professionele ruiter nodig heeft. 

De locatie 
Het complex is gelegen in het buitengebied van Heteren. Het dorp Heteren is gelegen tussen het gezellige studentenstadje Wageningen, en de steden Arnhem en Nijmegen. Hierdoor ervaart u aan de ene kant de rust van het platteland en aan de andere kant de bruisende activiteit die steden met zich meenemen. Met de fruitteeltbedrijven van de Betuwe rondom en de rivier de Neder-Rijn in uw achtertuin kunt u met recht spreken van een bijzonder fraaie locatie. 
Rustpunten in het landschap zijn alom te vinden; de ligging van deze paardenhouderij is echter ook uiterst effectief: binnen enkele kilometers van de A50. 

De woning met dubbele garage en paardenstal 
Het complex is gelegen op een kavel van 28.047 m2. 
Een zeer ruime beklinkerde oprit, omringt door de fraai aangelegde tuin waar bomen, heesters, bloemen en gras elkaar afwisselen, verschaft u toegang tot de villa en het paardenbedrijf. 
De villa is van bijzondere klasse. Deze is gebouwd met uitstekende materialen. De ronde aangebouwde serre aan de woonkamer en het bovenliggende balkon met balustrade geeft het pand een grandeur uitstraling. Deze luxe villa heeft een dubbele garage en is van alle gemakken voorzien. 

Begane grond 
Via de ruime entree heeft u toegang tot de hal en het toilet, de kantoorruimte, de bijkeuken, de keuken met inbouwapparatuur en de ruime living met open haard en openslaande deuren naar de tuin. Vanuit de woning komt u in de inpandige dubbele garage voorzien van 2 elektrische roldeuren. 

1e Verdieping 
Via de ruime overloop (vide) met prachtige glas-in-lood raampartijen zijn op deze verdieping een grote slaapkamer met inloopkast gesitueerd, evenals een moderne badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Aan de andere zijde treft u nog twee slaapkamers/ fitnessruimte aan, waarvan één met doorloop naar een 2e douche en toilet. Boven de dubbele garage is een zolderruimte. Via de zolderruimte heeft u toegang tot de hooizolder en de stallen beneden. 

2e Verdieping 
Hier treft u nog een slaapkamer, de zolderberging en verwarmingsruimte aan. In 2019 is de CV installatie van de woning vernieuwd.

Het stallencomplex 
Het eerste gedeelte van de stallen is aansluitend aan de villa gebouwd. Vanuit de garage is een doorloop naar de kantineruimte met pantry en de paardenstal gecreëerd. In deze aangebouwde stal zijn 10 paardenboxen gerealiseerd. De afmetingen hiervan variëren van 3,15 x 3,15 meter tot 3,15 x 4 meter. Verder vindt u in deze stal een zadelkamer, een toilet en een hobbyruimte. Boven een gedeelte van de stal bevindt zich een strozolder. De stal is mechanisch geventileerd. 

De binnenrijhal 
De overige stallen zijn gelegen in het in 2003 gebouwde stallencomplex direct achter het woonhuis. Dit stallencomplex bestaat uit een lichte binnenbak (20 x 40 meter) met overheaddeur, 20 luxe paarden- en veulenboxen voorzien van hardhouten voorwand, een zadelkamer en een wasplaats voorzien van warm water en solarium. Er zijn 108 zonnepanelen op de rijhal geplaatst met een opbrengst van circa 33.000 kW. Hiermee is het complex vrijwel zelfvoorzienend voor wat betreft elektra.
In de rijbaan ligt een goede kwaliteit zandbodem met vlokken. Het gebouw is ruim opgezet met voldoende opslagplaats voor hooi/ stro en eventueel machines. Er is ook een loopstal van circa 25 m2 voor veulenopfok.

De loods 
Op het terrein is een ruime loods aanwezig (circa 18,25 x 8,65 meter). De loods is gebouwd met gemetselde steens muren met damwand topgevel, vrijdragende stalen spanten en een golfplaten dak. De vloer bestaat uit gestort beton. De inrijdhoogte is 3,8 meter. 

Het terrein 
Op het terrein vindt u nog de extra voorzieningen die nodig zijn op een modern paardenhouderijbedrijf, zoals een overdekte 4-paardsstapmolen voorzien van hardhouten omheining, en een longeercirkel. Deze longeercirkel is voorzien van een eb & vloedbodem. 
In 2016 is een nieuwe buitenrijbaan met een Equisport eb & vloedbodem (20 x 60 meter) aangelegd, waarmee een sportbodem van topkwaliteit is gerealiseerd. De buitenbaan is vanzelfsprekend voorzien van hardhouten omheining en verlichting. Verder is er ook een overdekte mestopslag. 

Extra’s 
- Het gehele woonhuis, waaronder ook de slaapkamers, zijn voorzien van tv-, telefoon- en internetaansluitingen. 
- Het woonhuis is grotendeels voorzien van vloerverwarming en is goed geïsoleerd. 
- Het complex is voorzien van een alarminstallatie. 
- Vanuit de woning is er cameratoezicht op en in de paardenstallen. 
- Een op afstand elektrisch bedienbare toegangspoort met camera biedt u optimaal gebruiksgemak en veiligheid. 
- Er is bij de bouw gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen. 
- De weilanden zijn gedraineerd en het grotendeels gedraineerde buitenterrein is goed verlicht. 

Al met al is het een prachtig complex, geschikt voor zowel een professionele ruiter als een paardenliefhebber die een prachtige woonplaats zoekt centraal in het land.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Prijs op aanvraag
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2018-07-02
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 315
Bruto inhoud m3 1250
Oppervlakte overige inp. ruimten 88
Perceel oppervlakte 28047

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Villa
Bouwjaar 2001
Direct contact met de makelaar?

Gerjan van Apeldoorn
vanapeldoorn@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 131 347 67

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.