Eengezinswoning te koop in Gelderland - Markstraat 7, 4043 JX Opheusden

Opheusden Oppervlakte / omvang: 10440 m²
Eengezinswoning in Gelderland
Tussen de Nederrijn en het riviertje de Linge ligt de Markstraat, in het hart van de Betuwse dorpen Opheusden, Kesteren, Ochten en Dodewaard. Opheusden telt circa 6.000 inwoners; er zijn verschillende scholen en kerken. In dit karakteristieke rivierenlandschap ontdekt u schitterende plekjes. Vanuit de Markstraat maakt u prachtige fiets- en wandeltochten langs theetuinen en kraampjes met vers Betuws fruit uit de gaarden. Of u ziet in de wintermaanden vast een schaatser of ijsvogel achter de mooie rietkragen verschijnen. 

Het dorp geeft u een prima uitvalsbasis: het ligt noordelijk van de A15 en er zijn goede treinverbindingen richting Arnhem en Tiel. Wageningen bereikt u met het Opheusdense Veer, één van de oudste Nederlandse veerverbindingen. Daarnaast is er een verkeersbrug over de Rijn naar Rhenen. 

De indeling van de woning 
Begane grond: 
U komt binnen in de zeer ruime hal met aan de rechterkant toegang tot de keuken. Deze ruime, gezellige (woon)keuken beschikt over grote ramen met houten kozijnen en dubbel glas. De keuken biedt voldoende opbergruimte en is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken geeft toegang tot een droge voorraadkelder, deels op stahoogte (afmetingen 3,9 x 2,3 m, hoogte 1,2 m). 
Zowel via de keuken als de hal komt u in de L-vormige woonkamer met houtkachel. De vloer is deels van beton, deels van hout. De woonkamer heeft een authentiek balkenplafond en houten kozijnen met dubbel glas. 
Aan de linkerkant van de hal bevinden zich de bijkeuken met wasmachine aansluiting en een fraaie kantoorruimte, welke ook zeer geschikt is om een slaapkamer beneden te realiseren. 
De bijkeuken geeft tevens toegang tot de garage. 
In de hal bevinden zich verder de meterkast, een bergkast en het toilet met fonteintje. 
1e verdieping: 
Via de trap in de hal bereikt u de 1e verdieping met overloop, een vaste kast, vijf ruime slaapkamers elk met inbouwkasten en een badkamer met toilet en ligbad. 
De gehele eerste verdieping is voorzien van gipsplaten plafonds; vrijwel alle kamers hebben hardhouten kozijnen en zijn voorzien van dubbel glas. 
2e verdieping: 
Een vlizotrap biedt u toegang tot de zolder, voorzien van een beschoten kap met houten gordingen en een beloopbare vloer. 

Garage en werkplaats 
Via de bijkeuken komt u in de ruime garage (4,5 x 3,8 m). De garage heeft een betonvloer en is voorzien van een CV (Nefit Ecoline HR) en boiler (Inventum). Er is een water- en stroomaansluiting aanwezig. 
Via een tussendeur is de werkplaats achterin de garage bereikbaar. De afmetingen van de werkplaats zijn 5,0 x 4,8 m. De werkplaats beschikt over krachtstroom. 
Stal, loods en kapschuurtje 

De koeienstal achter de werkplaats (17,8 x 6,7 m) heeft een betonnen vloer en is gedekt met ABC golfplaten. De stal is enerzijds voorzien van een plat dak bij een hoogte van circa 2,8 m. Het andere deel is voor wat de hoogte betreft schuin aflopend van 3,7 naar 2,7 m. 
Via de schuifdeur in de koeienstal is de prachtige loods bereikbaar. De afmeting van de loods is 11,1 x 13,3 m. De nokhoogte is 5,7 m, de goothoogte is 3,0 m. De loods beschikt over 2 kappen en 2 overheaddeuren (breedte 3,3 m x hoogte 3,3 m). De loods heeft een betonvloer, is opgetrokken uit stalen spanten, heeft spouwmuren en is geïsoleerd met Dupanel platen. De dakbedekking bestaat uit ABC golfplaten. De schuren zijn aan de voorzijde met boeiboorden afgewerkt. 
Tenslotte bevindt zich in het achterliggende weitje een gepotdekseld kapschuurtje van 8,0 x 7,0 m, ideaal als dierenverblijf voor kippen, geitjes of paarden. 

NB-wet vergunning en bestemming 
Het bedrijf beschikt over een Natuurbeschermingswetvergunning van 9 januari 2018 voor het houden van 300 schapen ouder dan 1 jaar inclusief lammeren tot 45 kg (B1), 25 zoogkoeien (A2) en 40 stuks jongvee (A3). 
Het gedeelte van de activiteit waarvoor ontwikkelingsruimte is uitgegeven dient conform de provinciale beleidsregel binnen twee jaar te zijn gerealiseerd. 
Het geheel heeft een woonbestemming.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 575.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-01-28
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 174
Bruto inhoud m3 812
Oppervlakte overige inp. ruimten 53
Perceel oppervlakte 10440

Bouw
Isolatie Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Direct contact met de makelaar?

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.