Kampweg 2, Bergen L

Bergen L

Vrijstaande woning met bijgebouwen gelegen op een perceel van 1,27 hectare met vrij uitzicht over de landerijen en de Maas. Dit object is zeer geschikt voor het houden van hobbydieren. Tevens is het mogelijk om dit object met circa 9600 m² minder te kopen.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal met toegang tot de woonkamer. Woonkamer met open haard, tuindeuren naar het overdekte terras en veel lichtinval. Toegang tot de woonkeuken met keukenopstelling voorzien van apparatuur. Via de woonkeuken is er toegang tot de bijkeuken, de kelder en de eerste verdieping. Tevens is de meterkast in de woonkeuken. Bijkeuken met witgoedaansluitingen, toilet en toegang tot een gang met vaste kast en alwaar de achteringang is. Vanuit de gang is er toegang tot een werk-/hobbykamer en een berging. Vanuit de berging is tevens een achteringang. De werk-/hobbykamer is geschikt te maken voor een slaapkamer en badkamer op de begane grond.

Eerste verdieping:
Ruime overloop met dakraam en toegang tot de slaapkamers, badkamer, inloopkast en kast waar de c.v.-ketel is gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel, toilet en dakkapel. Er zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met dakkapel en 1 met vaste kast. De zolderruimte is bereikbaar vanuit de berging. Via een doorgang in de slaapkamer naar de zolder, zou de zolderruimte verbouwd kunnen worden naar een ruime slaapkamer.

De bijgebouwen:
De stal heeft een afmeting van 12 meter x 3,8 meter. In de stal zijn 4 paardenboxen en water en elektra aanwezig. Verder is er nog ruimte voor opslag. Aan de schuur is een overkapping gerealiseerd over de gehele lengte van de schuur. Daarnaast is er een bijgebouw met een afmeting van 9,40 meter x 4,75 meter gebouwd. Deze wordt gebruikt als opslagruimte en garage. Verder staat er op het terrein nog een eenvoudig dierenverblijf.

Tuin:
Aan de woning is een ruime overkapping gerealiseerd. De tuin is gelegen rondom de woning met vrij uitzicht over de landerijen en de Maas. De ruime oprit is beklinkerd en daaraan grenzend zijn de weilanden welke geschikt zijn voor het houden van hobbydieren. Een gedeelte van de percelen is gelegen over een dijk, richting de Maas.

Algemeen:
De woning is traditioneel gebouwd in 1952 en goed onderhouden. De kozijnen zijn van hout en hoofdzakelijk voorzien van dubbel glas.

Situering:
Gelegen in het pittoreske Aijen (Bergen) tussen Nijmegen en Venlo, in de nabijheid van de Maas en het nationaal park De Maasduinen. Voor de voorzieningen is men aangewezen op Nieuw-Bergen waar diverse voorzieningen aanwezig zijn. Nieuw-Bergen is gelegen op een afstand van ruim 1 kilometer.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 374.900,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-03-29
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 140
Bruto inhoud m3 686
Oppervlakte externe bergruimten 49
Oppervlakte overige inp. ruimten 42
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 16

Bouw
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1952
Direct contact met de makelaar?

Jelle Hettinga
hettinga@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-513 61 110

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis
http://www.landelijk-wonen.nl/