Boxbergerweg 23-1, Olst

8121 PR Olst Oppervlakte / omvang: 3000 m²

Aan de rand van Diepenveen op een prachtige plek van de buurtschap de "Eikelhof" (gemeente Olst) gelegen bouwkavel met vrij uitzicht over de landerijen/bossen op een perceel van 3.000 m2. Eventueel is aankoop meer aanliggende grond bespreekbaar. Wonen in een landelijke omgeving met landgoederen en een 18-holes golfbaan in de directe nabijheid maar de voorzieningen wel binnen bereik. Afstand naar h... Meer informatie

Omschrijving

Aan de rand van Diepenveen op een prachtige plek van de buurtschap de "Eikelhof" (gemeente Olst) gelegen bouwkavel met vrij uitzicht over de landerijen/bossen op een perceel van 3.000 m2. Eventueel is aankoop meer aanliggende grond bespreekbaar. Wonen in een landelijke omgeving met landgoederen en een 18-holes golfbaan in de directe nabijheid maar de voorzieningen wel binnen bereik. Afstand naar het station ca. 7 km scholen en winkelcentrum ca. 4 km. Deventer en A1 binnen handbereik.

Uniek gelegen bouwkavel te koop!

In het buitengebied aan de rand van Diepenveen vrij uitkijkend over het Sallandse landschap gelegen royale bouwkavel met een oppervlakte van circa 3.000 m2.

Het betreft een bouwkavel van ca. 3.000 m² met een woonbestemming waar de bouw van een vrijstaande woning van 750 m³ met bijgebouw van 100 m² is toegestaan. Mogelijkheid eigen bouwplan te verwezenlijken. Het object heeft volledig vrij uitzicht, aan een bosrand en is gelegen in het buitengebied van de buurtschap Eikelhof aan de rand Diepenveen.

De nutsvoorzieningen gas, water, elektra en riolering zijn aan de toegangsweg tot nr. 23 gelegen. Aanleg glasvezel behoort tot de mogelijkheden. De koper dient zelf een aanvraag omgevingsvergunning (bouwvergunning) te regelen. De kavel wordt aangeboden zonder aannemers of architect verplichting.

Vrij uitzicht en de vrijheid van buiten wonen maar toch op fietsafstand van diverse voorzieningen zoals een school, station, winkels, 18 holes golfbaan. Toegankelijk via een gedeelde oprit met de nabij gelegen woonboerderij.

Sloop stallen i.v.m. KGO-regelng:
De bedrijfsgebouwen van de boerderij worden gesloopt in het kader van de KGO-regeling (Rood voor rood-regeling), waarbij de aangeboden kavel wordt gerealiseerd. De verkoper zal voorts een weg met gebroken puin aanleggen tot aan de kavel.

Kenmerken:
- Veel vrijheid en riant uitzicht over landerijen
- Voorzieningen binnen handbereik
- Evt. extra aanliggende grond te koop.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

BESTEMMING
In het kader van de deelname aan de KGO-regeling (Rood voor rood-regeling) wordt de bestemming ‘Wonen’. Voor nadere informatie omtrent bestemming en bouwvoorschriften kan men zich wenden tot de gemeente Olst-Wijhe.

VRAAGPRIJS
De vraagprijs bedraagt € 285.000,-- k.k. exclusief 21% BTW.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP0700291
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 8 juni 2018
Laatste wijziging Zaterdag 2 maart 2019
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 285.000,00
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Boxbergerweg
Huisnummer 23-1
Postcode 8121 PR
Plaats Olst

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 3000 m²

Bouw
Gebruik object Wonen
Object categorie wonen Bouwgrond
Direct contact met de makelaar?

René Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570590900
M: 0653455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16-A
8121 PT Olst
http://www.agriteam.nl/