Verkocht

Woonboerderij te koop in Gelderland - Ommerenveldseweg 35, Ommeren

Woonboerderij in Gelderland
€ 875.000
14755 m² perceel
125 m² wonen
4 kamers

Woonboerderij in Gelderland!

TE KOOP
Twee onder een kap woning met ruime bijgebouwen in het buitengebied van Ommeren.
Op een huiskavel van 14.755 m². Met bestemming Bedrijf, Wonen en Agrarisch.

De locatie:
In het buitengebied van Ommeren in het hart van de Betuwe, vlak bij de rivier de Linge en tussen de rivieren de Waal en de Rijn ligt deze twee onder een kap woonboerderij met bijgebouwen en eigen aangelegen grond.
Ommeren ligt in het fruitparadijs, de Betuwe. De omgeving is uniek wat betreft fietsmogelijkheden, voor wandelaars, golfers en mensen die graag de geneugten van het platteland combineren met culturele uitstapjes naar bijvoorbeeld Hanzestad Tiel, Oranjestad Buren of de steden Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch en Utrecht, die allemaal op circa een half uur rijden liggen.

Bedrijfswoning:
Dit betreft een twee-onder-een-kap woning met een karakteristieke uitstraling. Het bouwjaar van deze woning dateert van rond 1935. De woning is nadien verbouwd en gerenoveerd. In 2020 is ook de keuken gerenoveerd en in 2022 de badkamer. Door de mansarde kap heeft de woning verassend veel ruimte. De woning is opgetrokken uit metselwerk, de kap gedekt met pannen en aan de binnenzijde beschoten met houten delen. De woning en de gebouwencomplexen zijn aangesloten op elektra (krachtstroom), water aardgas en riolering. Verwarming van de woning vindt plaats door middel van vloerverwarming in de keuken, hal, badkamer en toilet en radiatoren gestookt door cv-ketel. In de woonkamer is een houtkachel aanwezig (Resolute). Verder is het huis voorzien van gedeeltelijk isolerende beglazing en er is in 2023 airco geïnstalleerd. De woning is in 2021 voorzien van een nieuwe meterkast.
De woning bevat de volgende indeling:
Begane grond: entree met meterkast en trapopgang, Prachtige glas in looddeuren brengen u naar de sfeervolle woonkamer met houtkachel, houten vloeren en zichtbare oude balken. Een prachtig gerenoveerde keuken met hoekopstelling voorzien van inbouwoven, combi magnetronoven, afzuigkap, koelkast, keramische kookplaat en vaatwasser. De hal/bijkeuken heeft een aansluiting voor wasmachine, droger. Er is een ruim moderne toilet, een ruime badkamer met hoekdouche, wastafelmeubel en een hangend toilet. Een aparte werkkamer met een deur naar buiten.
Eerste verdieping: Overloop met 3 nette ruime slaapkamers, waarvan één voorzien van wastafelmeubel. Er is veel bergruimte aanwezig onder de schuine kanten.
Tweede verdieping: Vliering, die niet benut wordt.

Buitenverblijf:
In de aangrenzende tuin is een buitenverblijf aangelegd waar u tot uzelf kunt komen en kunt genieten van de rust. Dit verblijf is geheel omgeven door een schutting en beplanting, de vloer is fraai betegeld. Het buitenverblijf is uitgerust met een aparte berging/verblijfsruimte.

Loods:
Betreft een aaneengesloten gebouwencomplex bestaande uit meerder afdelingen, thans in gebruik als opslag, de afdelingen hebben een grootte variërend tussen de 30 m² en de 200 m², waarvan ca. 325 m² geïsoleerd is. De vloer is overwegend uitgevoerd in beton en klinkers. De fundering is op staal, de gevels zijn opgetrokken deels damwand, deels sandwichpanelen op een gemetselde borstwering en gedeeltelijk metselwerk.
De kap wordt gedragen door een ijzeren spantconstructie, de kap is afgedekt met sandwichpanelen. De ruimtes zijn voorzien van elektrische roldeuren. De totale oppervlakte is 1.500 m². Alle elektra is recentelijk vernieuwd.

De bestemming:
Het bestemmingsplan 'Recreatieplan buitengebied' is onherroepelijk vastgesteld op 21 januari 2012 door de gemeente Buren.
De enkelbestemmingen zijn Bedrijf, Wonen en Agrarisch.
De dubbelbestemming is Waarde Archeologisch onderzoekgebied-1.
De functieaanduidingen zijn caravanstalling en transportbedrijf

Kadastrale kaart:
Uittreksel uit de kadastrale kaart:
Kadastrale gemeente: Lienden
Sectie: O
Percelen: 217,558, 559, 560, 563 en 1421

Cultuurgrond:
Dit object wordt aangeboden met
1,47,55 ha. grond in eigendom.
De grondsoort is lichte klei, met een goede verkaveling, ontsluiting via huiskavel en de openbare weg, voldoende afwatering en een afslipbaarheid van 50%

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 875.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-11-30
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 125
Bruto inhoud m3 500
Perceel oppervlakte 14755

Bouw
Bijzonderheden Gedeeltelijk gestoffeerd
Isolatievormen dakisolatie
muurisolatie
vloerisolatie
dubbel glas
gedeeltelijk dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan drukke weg
Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Dichtbij snelweg
Platteland

Woning
Type woonhuis Twee onder een kap
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1935