Beschikbaar

Woonboerderij te koop in Overijssel - De Doornweg 5 Zwolle

Zwolle Oppervlakte / omvang: 4420 m²
Woonboerderij in Overijssel
===BEZICHTIGEN IS NIET MEER MOGELIJK===
In buitengebied van Zwolle gelegen vrijstaande woonboerderij met bijgebouwen met uitzicht over de landerijen op een ruim perceel van 4.420 m². De woonboerderij behoeft renovatie maar de sfeer, de karakteristieke uitstraling en authentieke elementen maakt dit meer dan waard: het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen en verbindingswegen op korte afstand. Meerdere gebruiksmogelijkheden denkbaar: ideaal voor het houden van paarden, vee en/of andere hobbymatige doeleinden.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen;
- Woonboerderij met authentieke uitstraling;
- Op korte afstand van Zwolle en verbindingswegen;
- Ideaal voor een paardenliefhebber.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!


Woonboerderij
De woonboerderij is gebouwd in 1910.Het geheel is opgetrokken uit steensmetselwerk en is gedekt met pannen. De gevels van het voorhuis zijn afgetimmerd met gipsplaten. De begane grond vloer en de verdiepingsvloer zijn van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas en riolering; er is geen aansluiting glasvezel, maar deze is wel aan de weg gelegen. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming (Nefit cv ketel) en dubbele beglazing. De kap van het voorhuis is beschoten met asbesthoudende eternitplaten. De inhoud van de woonboerderij (voor- en achterhuis) bedraagt ca. 852 m³ en de indeling is als volgt:

Begane grond: hal, trapopgang, meterkast, toilet, badkamer met douche en vaste wastafel, slaapkamer met vaste kasten, kelder, woonkamer, keuken, achterhuis met cv-ruimte.

Bovenverdieping: overloop met twee slaapkamers met diverse vaste kasten en een grote hooizolder (boven achterhuis).

Het achterhuis is opgetrokken uit houten bintwerk met een vaste hooizolder. De vloer is verhard met beton.

Hooiberg
Op het erf staat een drieroedige hooiberg welke dienst doet als carport.

Schuur
Deze schuur heeft een afmeting van ca. 8 m x 11,93 m. Het geheel is opgetrokken betonblokken met een houten spantconstructie en is gedekt met asbest golfplaten. De vloer is verhard met beton.

Schuur
Deze schuur heeft een afmeting van ca. 10 m x 13 m. Het geheel is opgetrokken houten gevels met een houten spantconstructie en is gedekt met asbest golfplaten. De vloer is verhard met beton en tegels.

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan van de Gemeente Zwolle, Buitengebied Haerst, Tolhuislanden is de bestemming van het object Wonen. Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Zwolle.

Clausules
De woning wordt met de as-is where-is clausule verkocht (dat wil zeggen dat de woning in de huidige staat en voor volledig risico van koper wordt verkocht). Verder maken de oudheidsclausule (de oudheidsclausule houdt kort gezegd in dat het koper bekend is dat de woning een bepaalde leeftijd heeft en dat er lagere eisen aan de bouwkwaliteit mogen worden gesteld dan bij nieuwe woningen) en de asbestclausule (wanneer er zich asbest bevindt in een woning/bijgebouwen of wanneer een woning/bijgebouwen mogelijk asbest kan bevatten) onderdeel uit van de koopovereenkomst.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 600.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-04-29
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 110
Bruto inhoud m3 852
Oppervlakte externe bergruimten 225
Oppervlakte overige inp. ruimten 136

Bouw
Isolatie Volledig dubbelglas
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan vaarwater
Aan water
Buiten bebouwde kom
Havengebied
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht
Woonomgeving

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1910
Direct contact met de makelaar?

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.