Eengezinswoning te koop in Gelderland - Ledderweg 49, Epe

Epe
Eengezinswoning in Gelderland
Te koop
Zeer goed onderhouden vrijstaande woning op een geweldige kavel van wel 3.785 m2!
Voor u de ultieme kans om naast wonen een hobby op eigen terrein te ontplooien.

De locatie
Ten zuidoosten van het dorpscentrum van Epe ligt het buurtschap Zuuk. De naam Zuuk is een verbastering van Zuudwiek, Nedersaksisch voor Zuidwijk. In een vrije en rustige straat vindt u deze zeer goed onderhouden vrijstaande woning.
Het gezellige dorp Epe heeft ruim 15.000 inwoners, kent vele voorzieningen en een bloeiend verenigingsleven. De ligging in natuurgebied de Veluwe heeft Epe tot een toeristische trekpleister gemaakt.
In de Gemeente Epe valt van alles te beleven. Van binnenspeeltuin tot museum en van kasteel tot galerie. Tip: op enkele honderden meters vindt u Veluws Museum Hagedoorns Plaatse! Voor jong en oud is er genoeg aanbod. De bossen rondom Epe zijn het leefgebied van zwijnen, herten, reeën en vossen. Wandel eens langs de mooie sprengen en beken of haal uw hart op bij de bossen of de uitgestrekte heidevelden. Ook de nabij gelegen Hanzesteden Deventer en Zutphen zijn een bezoekje meer dan waard.

De verbindingen met de rest van het land zijn uitstekend; de woning ligt dichtbij de oprit van de A50.

De woning
De woning met de keurig aangelegde voortuin is gebouwd in 2005, heeft een inhoud van 733 m3 en is voorzien van airco. De bouwwijze bestaat uit houtskeletbouw met een fundering op staal. De begane grond vloer is van beton; die van de verdieping van hout. De gevels zijn opgetrokken uit spouwmuren met houten kozijnen en dubbel glas. Het dak kent een royale overstek en is gedekt met dakpannen. De woning heeft dak-, muur- en vloerisolatie en men verwarmt de woning met centrale verwarming (CV-ketel: Nefit).

De indeling
Via de entree heeft u toegang tot het toilet met fonteintje, de open trapopgang en de woonkamer met erker, veel lichtinval en een gezellige houtkachel. Middels openslaande deuren (8-ruits) komt u in de achterkamer (eetkamer) met eveneens een erker en open keuken. De keuken is voorzien van een vierpits gasstel, Bosch vaatwasser en koelkast. Op de begane grond is ook een slaapkamer, een badkamer in lichte kleurstelling met douchecabine, toilet en wastafel en de bijkeuken met wasmachineaansluiting gesitueerd.
Op de verdieping zijn vier slaapkamers aanwezig en is er ruimte voor een nog aan te leggen badkamer.
Het klimaatsysteem is aangelegd op de zeer ruime bergzolder.

De overige opstallen
De totale externe bergruimte heeft een oppervlak van circa 173 m² en bestaat uit:
Garage I:
Deze prachtige ruime garage/ werkplaats is van bouwjaar 1978 en heeft de volgende afmetingen (bij benadering): 9,0 x 7,7 m (+ 3,5 m). De vloer is van beton, de gevels zijn opgetrokken uit spouwmuur en de spantconstructie is van staal. Dit deel van de garage is geïsoleerd en heeft een aangebouwde kantoorunit voorzien van gasheater.
Garage II:
Deze garage is van bouwjaar 1980 en is circa 13,4 x 6,0 m groot, heeft een zolder en een sporenkap dakconstructie. Op de vloer liggen klinkers. De gevels zijn halfsteens opgetrokken.
Het geheel (beide garages) is gedekt met asbestvrije golfplaten.
Op de plattegrond treft u een totaaloverzicht van beide ruimten aan.

Aan garage II is een loods/ overkapping gebouwd in 1985 van 13,0 x 6,5 m. De gevels zijn halfsteens opgetrokken en de overkapping is gedekt met asbestvrije golfplaten.

Op het terrein staat verder een kapschuur van onbekend bouwjaar met een afmeting van 10,0 x 9,0 m. De vloer is voorzien van klinkers en zowel de gevels als de dakconstructie bestaan uit damwandprofielplaten.

De bestemming
Het bestemmingsplan Buitengebied Epe, vastgesteld op 23 maart 2017, is van toepassing.
De enkelbestemming is Wonen in een specifieke vorm; de functieaanduiding is namelijk ‘Nevenactiviteit’ (concreet: autohandel binnen het woonblok). Het grasland achter in de tuin heeft een Agrarische enkelbestemming. De dubbelbestemming is Waarde - archeologie 6 en de gebiedsaanduiding: overige zone – natte heideontginningen.

Wilt u de bestaande schuren mogelijk vervangen ten behoeve van een agrarisch hobbybedrijf, houdt u dan rekening met een maximale te bebouwen oppervlakte van 200 m2. Er zijn hiervoor zeker mogelijkheden gezien het ruime bouwblok! De woning zit voor wat de inhoud betreft aan haar maximum (750 m3).

Het zeer ruime perceel
Het zeer ruime perceel is met bomen, struiken en dennen af gekaderd. Ook is het erf afdoende verhard om met klein materieel goed te kunnen rangeren.
U heeft de mogelijkheid elke hoek van de tuin optimaal in te richten naar eigen wensen. Zoals aangegeven zijn er diverse bijgebouwen op het terrein aanwezig, maar is er ook een ruimte voor pluimvee en bijvoorbeeld een moestuin aangelegd. De kinderen kunnen heerlijk ravotten op het grote gazon. Kortom: de ideale woning voor buitenmensen!
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 799.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-04-30
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 187
Bruto inhoud m3 733
Oppervlakte externe bergruimten 173
Perceel oppervlakte 3785

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Dichtbij snelweg
In woonwijk
Open ligging

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 2005
Direct contact met de makelaar?

Gerjan van Apeldoorn
vanapeldoorn@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 131 347 67

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.