Toven 4, Ledeacker

Ledeacker

Op een geheel vrije locatie gelegen woonboerderij met schuur en cultuurgrond, gelegen op een perceel van 5000 m², zeer geschikt voor het houden van paarden of andere kleine hobbydieren. De bestemming van het object is “Wonen”. Het is mogelijk meer grond bij te kopen tot in totaal 3.57.55 hectare.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane rond:
De indeling van de sfeervolle boerderij is oorspronkelijk: Hal met toegang tot de woonkamer en de slaapkamer. Vanuit de slaapkamer is er een toegang tot de badkamer welke voorzien is van een bad en wastafel. Woonkamer met vrij uitzicht over de landerijen. Woonkeuken met toeging tot de opkamer en kelder. Middels een tussenhalletje met toilet en doucheruimte is de bijkeuken met achterom toegankelijk. Via de bijkeuken is er en toegang tot het achterhuis van de woonboerderij, welke nog als oorspronkelijke veestalling en varkenshok is ingericht.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping, die bereikbaar is via een ladder, betreft een grote zolder waar slaapkamers en een badkamer gerealiseerd kunnen worden.

Tuin en cultuurgrond:
Rondom de woning is de tuin gelegen en de overige cultuurgrond. Op het terrein staat nog een schuur.

Algemeen:
Het oorspronkelijk bouwjaar van de woning is 1897, maar de woning is in 1980 verbouwd en aangepast. Er is bij het woongedeelte een muur voor de oorspronkelijke gevel geplaats, zodat er een spouwmuur ontstaan is. In het achterhuis zijn de originele balken nog aanwezig.

Situering:
De woonboerderij staat op een schitterende locatie in het buitengebied van Ledeacker met vrij uitzicht over de landerijen.
Ledeacker is een rustig, gezellig dorp. Voor de dagelijkse voorzieningen, basisonderwijs en diverse winkels kunt u terecht in Sint Anthonis op een afstand van 5 minuten. Voor de overige voorzieningen bent u aangewezen op Boxmeer op een afstand van 10 minuten met een op- en afrit van snelweg A73 Nijmegen-Venlo. Nijmegen en Venlo zijn beide in circa 30 minuten snel te bereiken.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 310.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-03-24
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 146
Bruto inhoud m3 1680
Oppervlakte externe bergruimten 58
Oppervlakte overige inp. ruimten 254

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1897
Direct contact met de makelaar?

Bert Bardoel
bardoel@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-534 98 899

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie