Grote Molenstraat 115, 6661 NE te Elst (Gld)

Elst

Als u op zoek bent naar kansrijke landbouwgrond om in te investeren, is dit perceel in Elst (Gld) misschien iets voor u.

Aan één van de hoofdroutes vanuit Elst ligt dit prachtige perceel van ruim 2 ha, dat zich uitstekend leent om bijvoorbeeld vier exclusieve vrijstaande woningen met bijgebouwen te ontwikkelen.

Zowel de prachtige ligging in het typisch Betuwse landschap met fruitbomen, rivieren en uitgestrekte velden als de zeer strategische locatie tussen de steden Arnhem en Nijmegen maakt het aantrekkelijk voor u als projectontwikkelaar.

Elst (Gld) is centraal gelegen in de gemeente Overbetuwe dichtbij de uitvalswegen A15, A50 en A325. Tevens kent het dorp tal van winkels, horecagelegenheden, scholen, speeltuinen, cultuur en openbaar vervoer.

Perceel
Het perceel dat wij u aan mogen bieden, is gelegen aan de Grote Molenstraat van Elst, net binnen de bebouwde kom aan de rand van de dorpskern. De juiste ingrediënten om kleinschalige woningbouw op dit perceel te realiseren. Er is reeds een schets gemaakt voor de realisatie van in elk geval vier kavels, die elk nog naar eigen grootte zijn in te delen. Of wellicht ziet u een mooier plan om uit te werken met minder woningen op grotere kavels. Het staat u nog vrij!

Huidige staat van het perceel
Een groot deel van het perceel is beplant met fruitbomen, waarvan het merendeel hoogstam. Het geheel heeft daarmee een besloten karakter richting de Grote Molenstraat.
Aan de noordkant op het perceel staat een woonhuis dat in goede bouwkundige staat verkeerd. Er zijn inmiddels op naastgelegen percelen twee vrijstaande woningen met bijgebouwen ontwikkeld, die inmiddels bewoond zijn. Ontwikkelingen op het aangeboden perceel kunnen ruimtelijk en landschappelijk anticiperen op deze zojuist genoemde omliggende realisatie.

Het perceel van circa 01.08.70 ha is bijvoorbeeld in de volgende vier kavelgroottes onder te verdelen, waarvoor in de schets een idee is aangereikt:

Kavel 1: circa 2.050 m²
Kavel 2: circa 3.340 m²
Kavel 3: circa 3.280 m²
Kavel 4: circa 2.200 m²

Bestemmingsplan
- De huidige bestemming van het perceel is Agrarisch
- De bestaande woning staat in het huidige bouwvlak
- Archeologische verwachtingswaarden voor het perceel zijn deels I en deels II

Geschiedenis van het perceel
In het verleden heeft er meer bebouwing op het perceel gestaan dan alleen de huidige woning aan de noordkant. Oorspronkelijk liep er een zijweg van de Grote Molenstraat over het perceel; dit straatje vormde een (informele) verbinding tussen de Grote Molenstraat en de Snodenhoeksestraat/ de Ganzenberg. De huidige oprijlaan is hiervan een gedeelte. Dit is tevens terug te zien op de foto’s. Aan dit straatje stonden destijds meerdere woningen.

Neem gerust contact op met onze makelaar Marinus Roseboom voor verder informatie en inzage in de beschikbare documenten!
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 1.500.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-03-17
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 22235
Direct contact met de makelaar?

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie