Eengezinswoning te koop in Gelderland - Haarweg 343, Wageningen

Wageningen
Eengezinswoning in Gelderland
Te koop
Een échte opknapper in de vorm van een vrijstaande idyllische woning op een zeer aantrekkelijke locatie aan de rand van Wageningen!

De locatie
De locatie aan de Haarweg is een geliefde: nabij de Nederrijn en de haven van Wageningen, net buiten de bebouwde kom en aan de rand van het Binnenveld. De natuur is hier altijd dichtbij. Wageningen heeft zich ontwikkeld van een kleine vestingstad tot een bijzondere universiteitsstad met een kleine 40.000 inwoners van wie vele duizenden studenten voor veel gezelligheid zorgen. In bevrijdingsstad Wageningen met de historische Grebbeberg haalt u uw hart op in Arboretum Belmonte, bezoekt u beeldengalerij het Depot, winkelt u (h)eerlijk en proeft u een speciaalbiertje van de eigen Stadsbrouwerij.

De woning
Ietwat onopvallend in het landschap ligt deze lieflijke, kleine vrijstaande woning op een aantrekkelijke kavel van ruim 600 m2. De woning is traditioneel gebouwd in 1946-1947, ligt er netjes bij maar is gedateerd en aan een volledige renovatie toe.

De woning is opgetrokken met spouwmuren en hardhouten kozijnen, grotendeels voorzien van dubbel glas. De fundering is op staal, de vloeren zijn van hout en het dak is met pannen gedekt. De woning is aangesloten op het gemeenteriool; aardgas, elektra en water zijn de overige nutsvoorzieningen. Men verwarmt de woning met een gaskachel.
Het object is voorzien van glasvezelaansluiting.

De tuin aan de voorzijde kent een diverse beplanting; de achterzijde is veelal ingericht met gazon en grind en heeft een geweldig weids uitzicht richting de haven en de Grebbeberg. De ligging van de tuin is op het zuiden en nodigt uit tot inrichting naar eigen stijl!

Wij delen graag een bijzondere wetenswaardigheid met u! Vóór en tijdens de bezetting van WOII werd de hoge toren van de Sint-Johannes de Doperkerk gebruikt door de gemeentelijke Luchtbeschermingsdienst. Op 7 april 1945 bliezen de Duitsers de toren op. De kerk werd voor driekwart verwoest maar is weer herbouwd. Deze woning aan de Haarweg is na de oorlog gebouwd van de stenen die vrijkwamen van deze rooms-katholieke kerk.

De indeling van de woning
Op de begane grond treft u de entree met toegang tot de woonkamer, de kelder en een slaapkamer. Aan de achterzijde van de woning zijn de keuken, de bijkeuken, de badkamer met inloopdouche en een separaat toilet gesitueerd.
De eikenhouten keuken met bruine plavuizen vloer is ingericht met voldoende opbergruimte; u kookt op gas en beschikt over een oven.

Via een vaste trap komt u op de verdieping met overloop, bergruimte en drie slaapkamers. Hier vindt u authentieke details terug in de robuuste balkpartijen.

Er is een bergzolder aanwezig.

De bestemming
Op deze locatie geldt de enkelbestemming ‘Wonen’ en dubbelbestemming waarde ‘Archeologie 3 en 4’ conform het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ van de Gemeente Wageningen (2014).

Denkt u aan het vergroten van de woning? Houd dan rekening met de volgende vereisten:
- de inhoud mag naar maximaal 500 m3 uitgebreid;
- de goothoogte bedraagt niet meer dan 6 m;
- de bouwhoogte bedraagt niet meer dan 10 m;
- de regels voor het plaatsen van vrijstaande bijgebouwen en overkappingen.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 599.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-11-22
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 86
Bruto inhoud m3 335
Perceel oppervlakte 605

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Dakbedekking Pannen
Bijzonderheden Kluswoning

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1946
Direct contact met de makelaar?

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.