Te koop in Gelderland - Welysestraat , Dodewaard

6669 DH Dodewaard Oppervlakte / omvang: 5000 m²
Gelderland
Heeft u altijd al vrij willen wonen in het buitengebied, dan bieden wij u nu een unieke kans om uw eigen droomhuis te bouwen op een zeer gewilde locatie. Op deze kavel kunt u uw eigen eigentijdse villa bouwen of een woongebouw met drie wooneenheden met een inhoud van maar liefst 1.200 m³. 

In dit woongebouw mogen drie wooneenheden worden gebouwd. De bouwhoogte bedraagt 9 meter en de goothoogte 4 meter. Er mag een aan- uitbouw, bijgebouw of overkapping worden gerealiseerd van maximaal 110 m² groot, verdeeld over maximaal twee gebouwen. Het bijgebouw mag een bouwhoogte hebben van 5 meter en een goothoogte van 3 meter. Het is toegestaan twee oprijlanen te realiseren, één die uitkomt op de Welysestraat en één die uitkomt op De Steeg. Dit is dus ideaal voor het creëren van meerdere wooneenheden, zo kan ieder zijn eigen oprijlaan realiseren. 

Binnen de bestemming mag een deel van de woning en/of de daarbij behorende bijgebouwen ten behoeve van de uitoefening van een niet-publieksgerichte aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit gebruikt worden, mits wordt voldaan aan de volgende voorwaarden: 

1. Maximaal 50 m² van het vloeroppervlak van de woning (begane grond + verdiepingen) met inbegrip van gerealiseerde aan- en uitbouwen en bijgebouwen, mag worden gebruikt voor aan huis verbonden beroeps- of bedrijfsactiviteit; 

2. Degene die de activiteiten in de woning of het daarbij behorende bijgebouw zal uitvoeren, dient tevens de bewoner van de woning te zijn; 

3. Activiteiten die vergunningplichtig zijn krachtens de Wet milieubeheer zijn niet toegestaan; 

4. Er mag geen detailhandel plaatsvinden, uitgezonderd een beperkte verkoop als ondergeschikte activiteit en wel in verband met de activiteit. 

5. Er mogen maximaal twee parkeerplaatsen in het openbaar gebied worden gebruikt. 

Locatie omschrijving: 
Nieuwe bouwlocatie 

Bestemming: 
Wonen 

Situering: 
Gelegen op de hoek van de Welysestraat en De Steeg. 

Gronden: 
Het perceel wordt aangeboden op 5.000 m2 met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 20.130 m2. 
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 499.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2017-12-20
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 5000
Direct contact met de makelaar?

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.