Rooijsestraat 14, 6621 AM Dreumel

Dreumel
Te koop
Bedrijfswoning met aangebouwde schuur net buiten de kern van Dreumel. Wij bieden de woning aan op een perceel van circa 1.100 m2. Bestemmingswijziging behoort tot de mogelijkheden!

De locatie
Aan de rivier de Waal met haar prachtige uiterwaarden en rustgevende natuur, in het Land van Maas en Waal, ligt het dorpje Dreumel. Het dorp heeft zijn eigen goede basisvoorzieningen zoals een school, kinderdagverblijf, veel winkels, een bibliotheek, openbaar zwembad, sporthal, sportvelden en een gezondheidscentrum. Deze woning aan de Rooijsestraat ligt buiten het centrum, maar zeker niet afgelegen.

De steden Oss, Nijmegen, Den Bosch, de A2, A15 en A50 zijn makkelijk en snel bereikbaar met de auto en ook openbaar vervoer is aanwezig.

Aardig om te weten: de afgelopen jaren zijn in Dreumel veel archeologische vondsten gedaan. Van schepen uit de Romeinse tijd en de Middeleeuwen tot mammoetresten en reuzenbevers uit de prehistorie.

De (indeling van de) woning
De woning is gebouwd rond 1930 en is opgetrokken uit steens muren. In 2019 zijn de kozijnen grotendeels vervangen en is dubbel glas ingezet. De woning is afgewerkt met zinken en kunststof dakgoten.

Begane grond:
Via grote staldeuren (2,3 x 2,3 m) komt u het achterhuis binnen. Dit is de voormalige deel. In dit vertrek is een berging en een inpandige kantoorruimte gerealiseerd. Via een tussenlid met extra kamer/ slaapkamer komt u in de centrale hal. De hal geeft toegang tot de kelder met een stahoogte van 1,6 m.
In de badkamer is een toilet en douche aanwezig. In 2020 is een nieuwe, witte keuken geplaatst met een inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast.
In de woonkamer ligt een houten vloer en deze ruimte heeft nog een leuk oud detail: het glas-in-lood raampje.
In de oorspronkelijke hal is de trapopgang naar de verdieping aanwezig.

Verdieping:
Op de verdieping is de overloop voorzien van een wastafel en de Nefit Topline CV-ketel. Er is een royale slaapkamer met inbouwkasten en een 2e slaapkamer met bergruimte gesitueerd. Uitbreiding is gemakkelijk mogelijk op het achterhuis!

De aangebouwde schuur
De aangebouwde schuur heeft een afmeting van 17,6 x 8,4 m en heeft een grote betonnen zolder van 8,6 x 6,2 m. De schuur is opgetrokken met houten spanten en steens muren, heeft een betonnen vloer, een sporenkap en is met pannen gedekt. De grote, houten, openslaande deuren van 3,0 x 3,0 m geven u voldoende bewegingsvrijheid om in- en uit te manoeuvreren.
De kaploods
Deze heeft een oppervlakte van circa 140 m2 (14,0 x 10,0 m) en is gedekt met ABC-golfplaten. De kaploods heeft houten spanten en gordingen en houten wanden. De goothoogte bedraagt 2,0 m, de nokhoogte 4,0 m. De inrijhoogte is 3,0 m. De deurbreedten zijn 4,8 en 5,0 m. De vloer is voor 1/3 deel betegeld en 2/3 deel van beton.

Tegen de kaploods is nog een afdak gebouwd met een afmeting van 6,8 x 5,4 m. Hierin ligt een tegelvloer.

De bestemming
Het geheel heeft een agrarische bestemming op basis van de volgende bestemmingsplannen:
Dorpen, vastgesteld 11 december 2014, Enkelbestemming: Agrarisch, Functieaanduiding: bedrijfswoning en specifieke vorm van agrarisch-kwekerij (maximum bouwhoogte 7 m, maximum goothoogte 3 m).
Bestemmingsplan archeologie West Maas en Waal, vastgesteld 03 december 2015, Dubbelbestemming: Waarde-Archeologie en Gebiedsaanduiding: Overige zone-waarde archeologie 4.
Er zijn eventueel mogelijkheden, naast het uitoefenen van een kwekerij, voor een beroep aan huis (met restricties) of extensieve dagrecreatie, zorgboerderij en streekwinkel mits dit ondergeschikt is en ten dienste staat van het agrarische bedrijf. Overleg met ons over de mogelijkheden voor een bestemmingswijziging!
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 374.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2020-07-21
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 129
Bruto inhoud m3 1274
Oppervlakte overige inp. ruimten 181
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 150
Perceel oppervlakte 1100

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1930
Direct contact met de makelaar?

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie