Verkocht

Woonboerderij te koop in Flevoland - Oosterringweg 53, Bant

8314 PS Bant Oppervlakte / omvang: 9944 m²
Woonboerderij in Flevoland
Landelijk en vrij wonen in een karakteristieke cultuurboerderij met prachtige uitzichten over de landerijen. Minder dan 5 km van de snelweg.

Vanuit de hal is toegang tot de woonkamer. De woonkamer is vergroot door de oorspronkelijke keuken erbij te betrekken. De keuken is naar achteren verplaatst en biedt uitzicht op de fraaie tuin. Vanuit de keuken kunt u via een trappetje naar de opkamer. Naast de keuken bevindt zich de bijkeuken met toegang naar een extra slaapkamer en het toilet. Deze zijn uitgebouwd in de traditionele schuur. De schuur is nu gedeeltelijk voorzien van een gladde betonvloer.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn 4 slaapkamers, waarvan twee kamers voorzien zijn van een grote dakkapel voor extra ruimte en licht. Op de verdieping bevindt zich ook de badkamer. Deze is voorzien van een wastafel en douche.

Overige verdiepingen
In de grote schuur (ca. 533 m²) is de oude stal nog herkenbaar aan de vloer en enkele beugels. Aan de achterzijde van de schuur bevindt zich de garage met een kanteldeur. Op de deel van de schuur is een ruimte ingericht voor de bewaring van aardappelen, deze is al een tiental jaren niet meer gebruikt. Maar biedt veel ruimte voor hobby's. Tegen de singel staat een zogenoemde BIO schuur (ca. 200 m²), deze is geïsoleerd en goed onderhouden. Achter op het erf staat de originele bijschuur (ca. 400 m²), deze is ingericht voor stalling van kleinvee. Verder bevindt zich hier de melkstal van de achterliggende ligboxenstal. De ligboxenstal (ca. 500 m²) is al vele jaren buiten gebruik en vraagt om een nieuwe functie. Verder zijn er achter op het terrein nog een extra mestopslag en sleufsilo's aanwezig.

Tuin
Bij de woning hoort een fraaie tuin, die echt herkenbaar is als boerderijtuin. De makelaar kan u alles vertellen over de mogelijkheden met het kopen van deze woonboerderij.

Bijzonderheden
Er wordt circa 1,5 hectare gebruikt, als akkerbouwgrond, door de eigenaar van de achterliggende kavel. Deze grond is ook bij het object over te nemen. De woonboerderij heeft een agrarische bestemming. Alle muren zijn geïmpregneerd. De muren van de woning zijn voorzien van isolatie met tempex korrels. De vloer van de woning is geisoleerd (gespoten pur). Bovenverdieping voorzien van dubbel glas (in de nieuwe dakkapel en in de dakkapel in de voorste slaapkamer)
Glasvezel tot de meterkast
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Referentie VGP0605162
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Donderdag 26 juli 2018
Laatste wijziging Donderdag 18 oktober 2018
Vraagprijs € 490.000,00
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs
Status Verkocht
Prijscode Vraagprijs

Adresgegevens
Straatnaam Oosterringweg
Huisnummer 53
Postcode 8314 PS
Plaats Bant

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 9944 m²
Gebruiksoppervlak wonen 130
Bruto inhoud m3 400
Oppervlakte externe bergruimten 1100
Oppervlakte overige inp. ruimten 533
Perceel oppervlakte 13044

Bouw
Bouwperiode Van 1931 t/m 1944
Gebruik object Wonen
Bouwjaar 1944
Object categorie wonen Woonboerderij
Vrijstaande woning
Woonhuis
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Locatie
Ligging Aan drukke weg
Buiten bebouwde kom
Platteland

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1943
Direct contact met de makelaar?

Bouke Wielenga
wielenga@agriteam.nl
T: 0527-621403
M: 06-55344926

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk Wonen Flevoland
flevoland@landelijk-wonen.nl

Duit 6
8305 BB Emmeloord

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.