Te koop in Noord-Brabant - Hultenhoek 0ong, Groeningen

Groeningen Oppervlakte / omvang: 1225 m²
Noord-Brabant
Schitterend gelegen bouwkavel van circa 1225 m² aan de rand van het dorp Groeningen. De kavel is gelegen aan Groeningsestraat naast 29b, grenzend aan de Hultenhoek te Groeningen.

De bestemming wordt gewijzigd in het nieuwe bestemmingsplan “kom Groeningen”. Alle noodzakelijke kosten, zoals onderzoeken e.d. zijn betaald door de verkoper.

De kavel heeft een diepte van circa 30 meter en loopt schuin grenzend aan de Hultenhoek, met vrij uitzicht aan de achterzijde.

De kavel wordt te koop aangeboden voor € 195.000,-- k.k. Kosten koper houdt in: 6 % overdrachtsbelasting, notaris-, kadastrale inmetings- en registratiekosten.

GROENINGEN
Groeningen is een dorp dat tot de gemeente Boxmeer behoort, in de provincie Noord Brabant. Het ligt tussen Vierlingsbeek en Vortum-Mullem en telt ongeveer 130 woonadressen en 455 inwoners.
Daarmee is Groeningen het kleinste dorp van deze gemeente.
Groeningen is mooi landelijk gelegen, met veel mooie natuur op loopafstand. Waaronder bijvoorbeeld de Maas.
Het is gelegen in de Maasvallei en ligt ongeveer 30 km ten zuiden van Nijmegen en 35 km ten noorden van Venlo.
Voor de voorzieningen kan men terecht in het centrum van Vierlingsbeek waar enkele winkels waaronder een supermarkt zijn. Specialiteiten zijn verkrijgbaar in de vrij grote winkelcentra van Boxmeer en Venray.
Boxmeer en Venray beschikken beide over een ziekenhuis.
De dichtstbijzijnde basisschool bevindt zich in Vierlingsbeek. Voor het volgen van voortgezet onderwijs kan de jeugd uit Groeningen terecht op de Scholengemeenschappen in Stevensbeek, Boxmeer en Venray. Het openbaar vervoer bestaat uit een buurtbus met bereik in de regio. Het treinstation bevindt zich in Vierlingsbeek met verbindingen naar Arnhem-Nijmegen en Venlo-Roermond.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 195.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2018-12-24
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.