'T Zand 5, Westerbeek

5843 BB Westerbeek Oppervlakte / omvang: 8500 m²

Vrijstaande, onder architectuur gebouwde woning met grote schuur, voorzien van paardenboxen, buitenbak en weiland op een perceel van circa 8500 m².  Het is mogelijk om meer grond bij te kopen tot in totaal 2.34.00 hectare.

De indeling van de woning is als volgt:
Begane grond:
Hal met garderobe, toilet en toegang tot souterrain en eerste verdieping. Woonkamer met parketvloer, schuifpui naar het terras en grote schouw met haard. Woonkeuken met keukenopstelling voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Berging met kastruimte en toegang tot kantoor/hobbyruimte.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot badkamer, 4 slaapkamers en bergruimtes. De badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel en toilet. 4 ruime slaapkamers, waarvan 1 met wastafel. De bergruimte is betegeld en voorzien van c.v.-opstelling en witgoedaansluitingen.
De tweede verdieping is in gebruik als bergzolder en toegankelijk middels een vaste trap.

Souterrain:
Vanuit de hal is het souterrain bereikbaar. Dit souterrain is in gebruik als hobbyruimte, provisiekelder, ruimte met hete luchtunit en garage/berging.

Algemeen:   
De woning is gebouwd in 1983 in een bijzondere stijl. De woning is voorzien van een centraal stofzuigersysteem, heteluchtverwarming en is volledig geïsoleerd. De vloer in de keuken, berging en kelder zijn vervangen in 2010.

Bedrijfsgebouwen:
De schuur is gebouwd in 1980 en uitgebreid in 1992 en heeft een afmeting van 28 m x 9,5 m, circa 267 m². De muren zijn gemetseld in spouw en evenals het dak geïsoleerd. Deze schuur is in gebruik als paardenstalling, werkplaats en opslagruimte. Tevens is er een douchegelegenheid voorzien van douche, wastafel en toilet.

Rondom de woning 
De tuin is gelegen voor en achter de woning. Verder is het terrein goed toegankelijk door de betonnen erfverharding. Er is een buitenrijbak en een royaal weiland achter de schuur. Tevens ligt er een kleiner weiland aan de straat.

Situering: 
Gelegen in het buitengebied van Westerbeek. Voor de basisvoorzieningen is men aangewezen op Overloon. Voor de overige voorzieningen kan men terecht in Boxmeer en Venray. Een oprit van de A-73 ligt op een rij-afstand van 10 minuten.
 

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 449.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2017-10-06
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 260
Bruto inhoud m3 1100
Oppervlakte externe bergruimten 270
Oppervlakte overige inp. ruimten 65
Perceel oppervlakte 8500

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1983
Direct contact met de makelaar?

William Peters
peters@agriteam.nl
T: 024-845 4431
M: 06-207 36 266

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis
http://www.landelijk-wonen.nl/