Te koop in Gelderland - Grafwegen 10a, Groesbeek

Groesbeek
Gelderland
UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!

Te koop: Royale bouwkavel van 1250 m² voor de bouw van een vrijstaand woonhuis bij een bestaand bijgebouw van circa 80 m² op een unieke plek in het mooie buitengebied van Groesbeek.

Situering:
Gelegen aan de Sint Jansberg, in het buitengebied van Groesbeek. Het centrum van Groesbeek ligt op circa 3 km. en het centrum van Nijmegen ligt op circa 10 km. afstand. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct de bossen en heuvelachtige gebied met prachtige vergezichten over Groesbeek en het Reichswald in te wandelen of te fietsen.

Algemeen:
Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school. Nijmegen, oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum.

Bebouwingsmogelijkheden:
De nieuw te bouwen woning mag 750 m³ groot worden. Tevens is het mogelijk om ondergronds één bouwlaag te bouwen. Binnen de architectonische kenmerken van de bebouwing in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren. Op het perceel is reeds een bijgebouw van 80 m² aanwezig.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 265.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-11-08
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht
Direct contact met de makelaar?

William Peters
peters@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-207 36 266

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen
peters@agriteam.nl

Riethorsterweg 14-c
6586 AC Plasmolen

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.