Dennenkamp, Groesbeek

6561 KZ Groesbeek Oppervlakte / omvang: 2000 m²

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS!
 
Te Koop: 2 royale bouwkavels van 2000 m² op een unieke plek in het mooie buitengebied van Groesbeek.
 
Situering:
Gelegen in het buitengebied van Groesbeek. Het centrum van Groesbeek ligt op circa 2 km. en het centrum van Nijmegen ligt op circa 8 km. afstand. De golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” met de 18-holes en 27-holes wedstrijdbaan ligt op loopafstand. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct de bossen en heuvelachtige gebied met prachtige vergezichten over Groesbeek en het Reichswald in te wandelen of te fietsen.

Algemeen:
Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels,  gezondheidscentrum ,basisscholen en een middelbare school. Nijmegen, oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum.

Bebouwingsmogelijkheden:
De nieuw te bouwen woning mag 750 m³ groot worden. Tevens is het mogelijk om ondergronds één bouwlaag te bouwen. Binnen de architectonische kenmerken van de bebouwing in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren. Naast de woning bestaat de mogelijkheid om een bijgebouw van 80 m² te realiseren.

UW DROOMHUIS BOUWEN OP EEN UNIEKE PLEK? DIT IS UW KANS! Te Koop: 2 royale bouwkavels van 2000 m² op een unieke plek in het mooie buitengebied van Groesbeek. Situering: Gelegen in het buitengebied van Groesbeek. Het centrum van Groesbeek ligt op circa 2 km. en het centrum van Nijmegen ligt op circa 8 km. afstand. De golfbaan “Het Rijk van Nijmegen” met de 18-holes en 27-holes wedstrijdbaan ligt op loopafstand. Vanuit deze locatie is het mogelijk om direct de bossen en heuvelachtige gebied met prachtige vergezichten over Groesbeek en het Reichswald in te wandelen of te fietsen. Algemeen: Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels, gezondheidscentrum ,basisscholen en een middelbare school. Nijmegen, oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum. Bebouwingsmogelijkheden: De nieuw te bouwen woning mag 750 m³ groot worden. Tevens is het mogelijk om ondergronds één bouwlaag te bouwen. Binnen de architectonische kenmerken van de bebouwing in de omgeving zijn er volop mogelijkheden om uw eigen droomhuis te realiseren. Naast de woning bestaat de mogelijkheid om een bijgebouw van 80 m² te realiseren.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Referentie PMR2000489
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 13 juli 2018
Laatste wijziging Vrijdag 8 maart 2019
Eigendomsrechten Geheel perceel
Vraagprijs € 275.000,00
Status Verkocht

Adresgegevens
Straatnaam Dennenkamp
Huisnummer 1nabij
Postcode 6561 KZ
Plaats Groesbeek

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 2000 m²
Perceel oppervlakte 2000

Bouw
Gebruik object Wonen
Object categorie wonen Bouwgrond
Direct contact met de makelaar?

William Peters
peters@agriteam.nl
T: 024-845 4431
M: 06-207 36 266

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen
peters@agriteam.nl

Riethorsterweg 14-c
6586 AC Plasmolen
http://www.landelijk-wonen.nl/