Te koop in Utrecht - De Kikvors 3, Leersum

Leersum
Utrecht
Wilt u landelijk wonen aan de rand van de bebouwde kom van Leersum? Dan is dit uw droomlocatie op een kavel van meer dan 1.000 m2. Bedrijf aan huis mogelijk!

Deze mooie kavel ligt in een prachtige bosrijke omgeving en vlakbij de Nederrijn aan de rand van de bebouwde kom van Leersum in de driehoek ‘De Kikvors – Nieuwe Steeg – Boerenbuurt’.

Leersum grenst aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Geniet van de uitgestrekte natuur rondom de Leersumsche Plassen, bezoek het met een Michelin ster bekroonde Parc Broekhuizen of ontdek het historische Landgoed Zuylestein met haar moestuin en landgoedwinkel. Jaarlijks in augustus vindt het kleurrijke en drukbezochte Bloemencorso in Leersum plaats.

De voorzieningen in het dorp zijn ruim voldoende en u bereikt de A12 via de N225 in een handomdraai.

Kenmerken van de bouwkavel
Het perceel is bestemd voor de bouw van een grote vrijstaande woning met de mogelijkheid voor een beroep of bedrijf aan huis.

Het bestemmingsplan ‘De Kikvors 3 in Leersum’ is op 25 maart 2021 vastgesteld. Vanaf de inrit bezien is de enkelbestemming ‘Tuin’ gesitueerd. Verder naar achteren gelegen treft u de enkelbestemming ‘Wonen’ aan met allereerst het bouwvlak van de woning. Achter de te realiseren woning kent het bestemmingsplan de functieaanduiding ‘Wonen uitgesloten’. Hier is het beroep of bedrijf aan huis te realiseren. Denk hierbij aan een kapsalon, schoonheidsinstituut of een internetwinkel zonder fysieke bezoekmogelijkheid/ showroom. Buitenopslag ten behoeve van de activiteit is niet toegestaan. Onder voorwaarden is de uitoefening van een Bed & Breakfast mogelijk.

Bouwkavel De Kikvors 3 Leersum:
Kadastraal bekend Gemeente Leersum, sectie D, nummer 3390 met een oppervlakte van 1.010 m2.

Voor de bouwkavel geldt:
Woning: binnen het bouwvlak te realiseren, maximale inhoud 800 m3, goothoogte maximaal 6 meter, nokhoogte maximaal 10 meter, af te dekken met een kap waarvan de dakhelling minimaal 35° en maximaal 65° mag bedragen (of maximaal 75° bij uitvoering van een mansarde kap).
Bijbehorende bouwwerken: mag u onder voorwaarden zowel binnen als buiten het bouwvlak bouwen tot 125 m2.
Bouwvlak woning: 250 m2 (totale bebouwingsgebied: 650 m2).
Perceeldiepte: gemiddeld circa 50 meter; perceelbreedte: gemiddeld circa 20 meter.
Parkeren: op eigen terrein.
Situering voortuin: noordoost; binnen de bestemming ‘Tuin’ mag u geen gebouwen realiseren.
Aanwezige voorzieningen: stroom-, water-, KPN-aansluiting en septic tank (geen riolering en gasaansluiting).

De aangeboden bouwkavel is uitermate aantrekkelijk gelegen. Het is de ideale plek om tot rust te komen in een inspirerende groene en waterrijke omgeving. Behalve het aanvragen van een omgevingsvergunning met bijbehorende quickscan Flora en Fauna staat niets u meer in de weg uw droomwens te verwezenlijken.

De gepresenteerde woning is een voorbeeld woning waaraan u geen rechten kunt ontlenen.

Vraagprijs:
Bieden vanaf € 600.000,- v.o.n.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 600.000,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2021-05-31
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht onder voorbehoud

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1010
Direct contact met de makelaar?

Marinus Roseboom
roseboom@agriteam.nl
T: (0318) 619 209
M: (06) 226 005 29

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Midden-Nederland
ede@landelijk-wonen.nl

Frankeneng 17h
6716 AA Ede

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woningen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woning is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.