Bouwgrond te koop in Gelderland - Eerbeekseweg 8, Laag-Soeren

Gelderland
€ 475.000
1029 m² perceel
Bouwrijp

Gelderland!

Wilt u net buiten de bebouwde kom van Laag Soeren wonen dan is dit een uitgelezen kans om een woning naar eigen inzichten te bouwen, op een kavel van 1029 m2, waar al bouwstroom aanwezig is.

Unieke plekjes komen zelden tot nooit te koop. Laat staan een bouwperceel met een vrij uitzicht, liggend aan de landerijen van Laag Soeren.
Laag Soeren is een dorp behorende tot de gemeente Rheden in Gelderland, aan de zuidoost rand van het Nationaal Park de Veluwezoom.
Het telt 965 inwoners en heeft een kunstschool, een cultuurhuis en een halte aan de toeristische treindienst, verzorgd door de Veluwse Stroomtrein Maatschappij.
Buiten het dorp ligt de Elsberg, een 87 meter hoge heuvel met op de top een natuurobeservatiepost met uitzicht over het landschap.
Dit is uw kans om op deze droomlocatie uw droom te realiseren, een plek waar alles nog mogelijk is.
Kenmerken van de bouwkavel:

Op dit prachtige perceel mag een vrijstaande woning gerealiseerd worden met een inhoud van 500 m3 exclusief bijgebouw. Uniek aan deze bouwkavel is ook de aanwezige bouwstroom.
Het bestemmingsplan nabij ‘Eerbeekseweg 8, in Laag Soeren’ is op 9 november 2022 vastgesteld. En heeft vanaf de inrit de enkelbestemming ‘Tuin’ en verder naar achter een enkelbestemming ‘Wonen’
Er is ruime parkeermogelijkheden op het terrein.

Bouwkavel nabij Eerbeekseweg 8 Laag Soeren:
Kadastraal bekend Gemeente Brummen, sectie H, nummer 2267 en Gemeente Dieren, sectie P, nummer 2160, samen 1029 m2.

Voor de bouwkavel geldt:
Woning: binnen het bouwvlak in de breedte te realiseren met een oppervlakte van 130 meter2 met maximaal 2 bouwlagen.
De nokhoogte is maximaal 7 meter, de goothoogte 3 meter.

De bijgebouwen en overkappingen mogen binnen en buiten het bouwvlak worden gebouwd, de gezamenlijke oppervlakte van bijgebouwen en overkappingen buiten het bouwperceel mogen maar liefst 75 m2 bedragen.
De gronden zijn tevens bestemd voor parkeer- en groenvoorzieningen, waterhuishoudkundige voorzieningen, hemelwaterinfiltratievoorzieningen en rioleringswerken, waterpartijen en watergangen, straatmeubilair en andere bijbehorende voorzieningen.

De gepresenteerde woning is een voorbeeld foto waaraan geen rechten kunnen worden ontleend.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 475.000,00
Prijstype v.o.n.
Datum opdracht 2023-07-01
Aanvaarding In overleg
Status Beschikbaar

Oppervlaktes en inhoud
Perceel oppervlakte 1029