Verkocht

Woonboerderij te koop in Overijssel - Beerzerweg 26, Beerze

Woonboerderij in Overijssel
€ 845.000
12500 m² perceel
188 m² wonen
10 kamers

Woonboerderij in Overijssel!

In het buitengebied van Beerze (een buurtschap van Ommen) gelegen karakteristieke boerderij, op een perceel van 12.500 m2

Beerze is een buurtschap in de gemeente Ommen in de Nederlandse provincie Overijssel. Het buurtschap telt 195 inwoners en Beerze wordt omgeven door natuurgebieden met veel wandelroutes.
De woning is gelegen aan de Beerzerweg, de weg die Mariënberg verbind met de stad Ommen. Almelo, Hardenberg en Dedemsvaart zijn eveneens grote steden in de buurt. Het dichtstbijzijnde treinstation is in Mariënberg. Beerze ligt in het prachtige vechtdal, waar de rivier de Vecht stoomt. In de omgeving vind u verschillende bezienswaardigheden als Huis Beerze, Zandverstuiving de Sahara in Ommen, Besthemerberg en kasteel Eerde.

De woning met inwoning is traditioneel gebouwd in het jaar 2000. De begane grond vloer is van beton evenals de verdiepingsvloer. De gevels zijn gemetselde spouwmuren en het dak is met riet bedekt.
Op de begane grond kom je binnen in de hal met trapopgang. In deze ruimte bevindt zich ook een toilet, de meterkast en de toegang tot de kelder. Er is ook een achteringang in de bijkeuken. Waarna je in de keuken en vervolgens in de woonkamer aan de voorzijde van de woning komt. Op de eerste verdieping zijn er 5 slaapkamers, een bergkast en badkamer voorzien van ligbad, douche, wastafel en toilet. Op de 2de verdieping is de vliering bereikbaar met een vlizotrap.
Het inwoongedeelte is gelijkvloers, met alle voorzieningen op de begane grond. Via de achteringang in de bijkeuken kom je in de keuken. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer met aansluitende badkamer te bereiken. De badkamer en het aparte toilet zijn ook via de bijkeuken te bereiken.
De woning heeft een ruime oprit en een riante tuin.
Vanuit de woning kun je genieten van de mooie vergezichten over de landerijen. In de omgeving staan karakteristieke boerderijen.

Op het perceel bevindt zich een kapschuur.
De kapschuur heeft gemetselde halfsteens muren en houten wanden, de voorzijde is deels open. Deze grote schuur is in gebruik als werktuigenberging en heeft een afmeting van 23 x 10 meter. De spantconstructie is van houten gebinten en het dak is bedekt met riet, dakpannen en asbesthoudende golfplaten. Het bouwjaar van deze schuur is onbekend.

Al met al voldoende ruimte en mogelijkheden op dit terrein.

Kenmerken:
-Ruim perceel van maar liefst 12.500 m2
-Deze plek bied volop mogelijkheden
-Open ligging met fraaie zichtlijnen over de landerijen
-Gelegen in het Vechtdal nabij de stad Ommen waar allerlei faciliteiten aanwezig zijn.





Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 845.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-07-05
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 188
Bruto inhoud m3 698
Perceel oppervlakte 12500

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Riet

Indeling
Aantal kamers 10
Aantal slaapkamers 6

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom
Open ligging
Platteland

Energie verbruik
Energie klasse C

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 2000