Verkocht

Eengezinswoning te koop in Gelderland - Ketelstraat 20, Groesbeek

Eengezinswoning in Gelderland
€ 349.000
672 m² perceel
100 m² wonen
6 kamers

Eengezinswoning in Gelderland!

Zeer fraai gelegen, aan de rand van het buitengebied, vindt u deze half vrijstaande woning met een grote garage, een op het zuiden gelegen tuin, met fraai uitzicht over de landerijen en het Reichswald. Dit alles is gelegen op een perceel van 672 m².

Kom binnen…
Via de hal met trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toegang tot de betegelde provisiekelder, betreed je de woning. Vanuit de hal loop je naar de woonkeuken met keukenopstelling voorzien van diverse apparatuur. Via de keuken kom je in de woonkamer. De woonkamer heeft een parketvloer, schouw met kachel en openslaande deuren naar het terras en de tuin. Laat je verrassen door het geweldige uitzicht naar het Reichswald.
Via de woonkeuken kun je verder naar de bijkeuken met toilet, witgoedaansluitingen, een vaste kast en de c.v.-opstelling (2016). In de bijkeuken is tevens de achterdeur.
Vervolg je weg naar boven…
Via de vaste trapopgang in de hal, bereik je de eerste etage. Aan de overloop grenzen 4 slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers met vaste kast, en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. Op de overloop zit een luik met vlizotrap naar de zolder. Deze is in gebruik als bergzolder.

De garage
De vrijstaand en royale garage heeft een oppervlakte van 34 m², een smeerput en een vliering. Aan de voorzijde is een carport en aan de achterzijde een berging gerealiseerd.

Algemeen
De woning is netjes maar eenvoudig afgewerkt. De begane grondvloer is van hout en beton, de verdiepingsvloer is van beton. De kozijnen zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk van kunststof. Op de begane grond is de woning gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.

Situering
Gelegen in het buitengebied van Groesbeek, in het kerkdorp “De Horst”. Op “De Horst” zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals horeca en een bakker. Tevens is er een basisschool, voetbal- en korfbalvereniging aanwezig.
Groesbeek staat bekend om het rijke verenigingsleven en verschillende culturele, historische en recreatieve attracties. Verder heeft Groesbeek alle voorzieningen zoals vele winkels, restaurants, gezondheidscentrum, basisscholen en een middelbare school.
Nijmegen, oudste stad van Nederland, staat bekend als studentenstad met een gezellig centrum met vele terrassen, musea, schouwburg en een groot winkelcentrum.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 349.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-01-18
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 100
Bruto inhoud m3 400
Oppervlakte externe bergruimten 50
Oppervlakte overige inp. ruimten 12
Perceel oppervlakte 672

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Buiten bebouwde kom

Woning
Type woonhuis Half vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1963