Den Drul 2, Linden

Linden

Geheel vrij gelegen ruime woning met royale tuin en een bijgebouw op een perceel van 1,5 hectare, gelegen in de nabijheid van de Kraaijenbergse Plassen. Dit object is zeer geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:

Hal met vide, toilet, meterkast en toegang naar de woonkamer, woonkeuken en kantoor. Tevens is de kelder (12 m²) bereikbaar via de hal. Woonkamer met verlaagd zitgedeelte, schouw met haard en middels de raampartij een fraai uitzicht over de landerijen en waterplassen. Middels een schuifpui is er toegang tot het terras en de tuin op het zuiden. Ruime woonkeuken met keukenopstelling voorzien van alle apparatuur. Bijkeuken met witgoedaansluitingen en achterom. Via een aparte ingang is de garage/berging bereikbaar. Deze ruimte heeft een oppervlakte van 26 m².

Eerste verdieping:

Middels de trapopgang in de hal is de eerste verdieping bereikbaar. Via de overloop zijn de 4 slaapkamers, de badkamer en het toilet bereikbaar. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een vaste kast. De badkamer is toegankelijk via de overloop en via een slaapkamer en is voorzien van een zitbad, douche en dubbele wastafel. Op de eerste verdieping is een apart toilet.

Bijgebouw:

Bij de woning staat een schuur welke gebouwd is in 1974. De schuur heeft een oppervlakte van 106 m² (18 m bij 5,9 m). De gevels zijn gemetseld in spouw, de schuur is voorzien van stalen spanten, de vloer is van beton en klinkers en het dak is gedekt met betonpannen. In deze schuur zijn een viertal paardenboxen gerealiseerd. Verder is de schuur in gebruik als garage en opslagruimte. Aan de schuur is een afhang gebouwd en als werktuigenstalling in gebruik.

Tuin:

De tuin is aangelegd als siertuin en gazon met terrassen. De woning is bereikbaaar middels een oprijlaan. Naast het bijgebouw is een rijbak gesitueerd en de weilanden zijn door middel van een poort en hekwerk afgezet.

Algemeen:  

De woning is traditioneel gebouwd omstreeks 1974 met een betonnen begane grond en verdiepingsvloer. De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie en thermopane beglazing. De woning is enigszins gedateerd, maar perfect onderhouden.

Situering:

Gelegen in het buitengebied van Linden, nabij de Kraaijenbergse Plassen. In Linden zijn een beperkt aantal voorzieningen aanwezig. Hiervoor is men aangewezen op Beers en Cuijk, beide op een afstand van circa 5 km.

 

 

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 498.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-07-09
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 184
Bruto inhoud m3 818
Oppervlakte externe bergruimten 106
Oppervlakte overige inp. ruimten 41
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 9
Perceel oppervlakte 15030

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Eengezinswoning
Bouwjaar 1974
Direct contact met de makelaar?

Jelle Hettinga
hettinga@agriteam.nl
T: 0485-387 300
M: 06-513 61 110

Contact opnemen
Vestiging

Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied
sintanthonis@agriteam.nl

Breestraat 20
5845 AV Sint Anthonis
http://www.landelijk-wonen.nl/