Broekdijk 2, 6741 GA Lunteren

6741 GA Oppervlakte / omvang: 19017 m²

Agrarisch woonobject bestaande uit een woonboerderij nieuwe luxe werktuigenberging, veestal en paardenstal op een kavel van 1.90.17 hectare grond. Het object staat aan het eind van een doodlopende weg zodat de privacy optimaal gewaarborgd is.WoonboerderijDe fraaie woonboerderij is in 2009 gerenoveerd. De woonboerderij is opgetrokken uit stenen spouwmuren met pannengedekt zadeldak. De wonin... Meer informatie

Omschrijving

Agrarisch woonobject bestaande uit een woonboerderij nieuwe luxe werktuigenberging, veestal en paardenstal op een kavel van 1.90.17 hectare grond. Het object staat aan het eind van een doodlopende weg zodat de privacy optimaal gewaarborgd is.

Woonboerderij

De fraaie woonboerderij is in 2009 gerenoveerd. De woonboerderij is opgetrokken uit stenen spouwmuren met pannengedekt zadeldak. De woning is grotendeels voorzien van dubbel glas, en wordt verwarmd middels gaskachels. Er is een elektra aansluiting, en geen aansluiting op gemeentewater en aardgas. De woning heeft een eigen waterbron met drukvat en er is een propaangastank aanwezig.

Indeling begane grond

Entree, twee bergingen, ruime centrale hal, badkamer voorzien van ligbad/douche, toilet, badkamermeubel, bijkeuken voorzien van keukenblok, slaapkamer, woonkeuken voorzien van keukenblok met inbouwapperatuur (vaatwasser, koelkast, magnetron), ruime kelder, ruime woonkamer met schitterend uitzicht over de velden.

Verdieping

Ruime overloop en twee grote slaapkamers voorzien van vaste kasten/ bergruimte

Veestal

De veestal (aangebonden stal) geeft ruimte aan circa17 stuks vee. Naast de veeruimte is er een berging (10,5 x 12,6 meter) waarin een dubbele garage en een werkplaats zijn gerealiseerd.

Werktuigenberging

Fraaie werktuigenberging, bouwjaar 2013, afmeting van 20 x 11,20 meter. De werktuigenberging is opgetrokken uit geïsoleerde sandwichpanelen wanden op een gemetselde voet en voorzien van sandwichpanelen dakbedekking en gegalvaniseerde spanten. Er ligt een vloeistof dichte gestorte beton vloer in de werktuigenberging en er is een aansluiting voor electra en water.. De wertuigenberging is voorzien van 3 electrische deuren van 4 meter breed en 4,10 meter hoog deze zijn met een afstandbediending regelbaar.

Paardenstal

De houten paardenstal heeft twee ruime boxen en heeft een afmeting van 6,7 x 3,85 meter.

Op het bedrijf rust een milieuvergunning voor het houden van 13 melkkoeien, 14 stuks jongvee en een dekstier.

Bestemming:
Het object heeft een woonbestemming, met agrarische nevenactiviteit. Het object is gelegen in en landbouwontwikkelingsgebied.

Situering:
Mooi vrij gelegen woonboerderij met agrarische opstallen en ruim 1,9 hectare grond in het buitengebied van Lunteren.

Gronden:
Circa 1,5 hectare zandgrond, in gebruik als grasland.
Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Referentie 00027
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Vrijdag 28 augustus 2015
Laatste wijziging Woensdag 16 maart 2016
Vraagprijs € 925.000,00

Adresgegevens
Huisnummer 2
Postcode 6741 GA

Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 19017 m²

Bouw
Gebruik object Wonen
Object categorie wonen Woonhuis
Direct contact met de makelaar?

Gerjan van Apeldoorn
vanapeldoorn@agriteam.nl
T: 0318-619209
M: 06-13134767

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam MidNed B.V.
ede@agriteam.nl

Frankeneng 17-h
6716 AA Ede
http://www.agriteam.nl/