Verkocht

Landhuis te koop in Overijssel - Postweg 30, Saasveld

Landhuis in Overijssel
€ 787.500
4634 m² perceel
224 m² wonen
7 kamers

Landhuis in Overijssel!

Comfortabel, charmant en uniek LANDHUIS met uiterst royale BEDRIJFSHAL!

Gelegen tussen de dorpen Saasveld en Borne met prachtig uitzicht over de weilanden ligt dit in 2002 onder architectuur gebouwde landhuis op een kavel van maar liefst 4.634 m². Deze woning is uiterst comfortabel, goed geïsoleerd, ruim van formaat en mede geschikt voor dubbele bewoning. Voor de bouw van de woning zijn louter kwalitatief hoogwaardige en luxe materialen gebruikt zoals koperen dakgoten en glas in lood in thermopane beglazing. De volledige begane grondvloer alsmede de badkamer op de eerste verdieping is voorzien van vloerverwarming.

Vanuit de centrale hal is er toegang tot beide woningen en de bovenverdieping. De huidige eigenaren hebben de woning als één geheel in gebruik, maar dit is eenvoudig te veranderen naar twee wooneenheden.

De indeling van deze sfeervolle woning luidt als volgt:

Woning 1: Centrale hal met garderobe en trapopgang naar boven, toilet met inbouwreservoir en fontein, een L-vormige keuken (bj. 2002) met diverse inbouwapparatuur (Siemens), sfeervolle woonkamer voorzien van een ronde erker, klassieke zandstenen schouw met gashaard en openslaande tuindeuren naar het terras, slaapkamer beneden en aansluitend een badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele wasbak.

Woning 2: Centrale hal met garderobe en trapopgang naar boven, toilet met inbouwreservoir en fontein, L-vormige keuken (bj. 2004) met diverse inbouwapparatuur (Siemens), woonkamer met openslaande tuindeuren naar het terras.

Eerste verdieping: Overloop, drie royale slaapkamers, berging/wasruimte eventueel te gebruiken als vierde slaapkamer en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en één wastafelmeubel.

Volledig in stijl is in 2008 een bedrijfshal (487 m²) achter de woning gebouwd en deze hal is van alle luxe en gemakken voorzien. In de hal bevinden zich twee kantoorruimtes met vloerverwarming, een toilet, een werkplaats, een berging en een verdiepingsvloer van maar liefst 158 m². De hal is volledig geïsoleerd en voorzien van een gevlinderde betonvloer en twee elektrische overheaddeuren. Verder is de hal volledig voorzien van thermopane beglazing en een eigen CV-ketel (bj. 2008). Tussen de woning en de bedrijfshal bevind zich een uiterst royale carport van circa 87 m² geschikt voor het stallen van meerdere voertuigen.

Tevens is een naastgelegen perceel landbouwgrond van circa 2.3 hectare te koop. Dus extra grond is in goed overleg bespreekbaar.

Saasveld is een kleinschalig dorp verscholen in Nationaal Landschap van Noordoost Twente maar groot genoeg om basisvoorzieningen zoals een basisschool, bakker en slager te huisvesten. Het dorp ligt centraal in Twente en biedt uitstekende uitvalmogelijkheden naar grote steden als Enschede, Hengelo, Almelo en ook Hanzestad Oldenzaal (allen binnen 20 minuten). De op- en afritten van de A1 en A35 zijn binnen 10 minuten te bereiken. Met de grote steden en het dorp Borne binnen handbereik heeft de omgeving naast het prachtige groen – vanuit de kern starten verschillende wandel- en fietsmogelijkheden – voldoende faciliteiten te bieden. Ook het dorp zelf is levendig met een basisschool, verschillende sportvereniging, eigen sportvelden en horeca en uitgaansgelegenheid.
Kortom een gemoedelijk, kleinschalig dorp met centrale ligging en een landelijk karakter en goede uitvalmogelijkheden.

Kortom, een bezichtiging meer dan waard en laat u verrassen op deze multifunctionele toplocatie !

Bijzonderheden:
- Het geheel heeft een woonbestemming
- Royale woning met een totale inhoud van 849 m³
- Dubbele bewoning is mogelijk
- Bedrijfshal met kantoorruimte van maar liefst 487 m²
- Ruim perceel van 4.634 m²
- Extra grond is bespreekbaar
- Voor meerdere doeleinden geschikt

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 787.500,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2019-12-23
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 224
Bruto inhoud m3 849
Oppervlakte externe bergruimten 487
Oppervlakte overige inp. ruimten 4
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 31
Perceel oppervlakte 4634

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Samengesteld dak
Dakbedekking Pannen
Bijzonderheden Dubbele bewoning mogelijk
Dubbele bewoning aanwezig
Isolatievormen volledig geïsoleerd

Indeling
Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 5

Locatie
Ligging In bosrijke omgeving

Energie verbruik
Energie klasse A

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 2002