Verkocht

Landhuis te koop in Overijssel - de Snieder 4, Saasveld

Landhuis in Overijssel
€ 596.000
522 m² perceel
253 m² wonen
5 kamers

Landhuis in Overijssel!

Altijd al STIJLVOL en ROYAAL willen wonen in een karakteristiek Twents dorp? Laat u dan verrassen door deze vrijstaande woning gebouwd in saksische stijl op een kavel van maar liefst 522 m²!

Het betreft hier een in kwaliteitsmaterialen opgetrokken en functioneel ingedeeld woonhuis. Deze woning is gebouwd in 2008, heeft een inhoud van maar liefst 875 m³. De woning is uitstekend afgewerkt en heeft alle facetten van luxe, comfort en hoogwaardige kwaliteit in zich. Let op! In de huidige tijd liggen de bouwkosten (exclusief grond) van deze woning hoger dan de betreffende vraagprijs!


Omgeving

Saasveld is een kleinschalig dorp verscholen in Nationaal Landschap van Noordoost Twente maar groot genoeg om basisvoorzieningen zoals een basisschool, bakker en slager te huisvesten. Het dorp ligt centraal in Twente en biedt uitstekende uitvalsmogelijkheden naar grote steden als Enschede, Hengelo, Almelo en ook Hanzestad Oldenzaal (allen binnen 20 minuten). De op- en afritten van de A1 en A35 zijn binnen 10 minuten te bereiken. Met de grote steden en het dorp Borne binnen handbereik heeft de omgeving naast het prachtige groen – vanuit de kern starten verschillende wandel- en fietsmogelijkheden – voldoende faciliteiten te bieden. Ook het dorp zelf is levendig met een basisschool, verschillende sportverenigingen, eigen sportvelden en horeca en uitgaansgelegenheid. Kortom een gemoedelijk, kleinschalig dorp met centrale ligging en een landelijk karakter en goede uitvalsmogelijkheden.


Omschrijving

Vanuit de overdekte entree komt u de hal binnen met trapopgang naar boven. In de hal treft u de garderobe, meterkast en toilet aan. Vanuit de hal loop je de sfeervolle woonkamer binnen voorzien van een zandstenen schouw met gashaard.

Via ensuite deuren komt u van de woonkamer in de royale leefkeuken en vanuit de keuken is toegang tot het overdekte terras. De keuken in U-vorm is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een 6 pits gaskookplaat. De Amerikaanse koelkast met ijsblokjesdispenser is ook onderdeel van deze keuken. Aansluitend aan de keuken is een berging met zij-ingang en toegang tot de garage. In de garage is nog een separaat inbouwtoilet aanwezig en dit is ideaal voor de gezellige zomerdagen in de tuin.

Via de trapopgang komt u op een uiterst royale overloop en bovenverdieping. Er bevinden zich hier vier slaapkamers, een separaat toilet, een badkamer, een washok van maar liefst 20 m² en een berging van 6 m². De luxe badkamer is uitgevoerd met een hoekbad, inloopdouche en een dubbele (eiken) wastafel. De eerste verdieping is zeer ruim van opzet waardoor je hier eenvoudig een vijfde slaapkamer kunt creëren.

Als laatste is er nog een zolder (tweede verdieping) te bereiken via een vaste trap en voorzien van een betonnen vloer. Deze zolder heeft een oppervlakte van maar liefst 40 m² en is voor meerdere doeleinden geschikt.

Voor de gedetailleerde indeling raadpleeg ook de plattegronden.


Tuinschuur

Volledig in stijl staat er een schuur in de tuin met een oppervlakte van 25 m². Deze schuur is volledig geïsoleerd en voorzien van kruipruimte. De vloer is voorzien van vloerverwarming en er is een tv aansluiting aanwezig.


Bijzonderheden
- Royale woning van 875 m³
- Ruime kavel van 522 m²
- Vier slaapkamers en mogelijkheden voor een vijfde slaapkamer
- Washok c.q. berging op de eerste verdieping van maar liefst 20 m²
- Gebruik van hoogwaardige materialen o.a. topgevels van eikenhout
- Fraaie ligging met ruim oprit voor meerdere auto's
- Nieuwe Nefit-HR ketel bj 2020
- Complete woning en tuinschuur zijn voorzien van vloerverwarming
- Tuin op het zonnige zuiden
- Buiten schilderwerk grotendeels uitgevoerd in 2020

Geïnteresseerd in deze fantastische woning? Bel dan gerust voor een bezichtiging!

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 596.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-02-26
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 253
Bruto inhoud m3 875
Oppervlakte externe bergruimten 25
Oppervlakte gebouwgeb. buitenr. 35
Perceel oppervlakte 522

Bouw
Isolatie Dakisolatie
Muurisolatie
Spouwmuur
Vloerisolatie
Volledig dubbelglas
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Locatie
Ligging Aan rustige weg
In bosrijke omgeving

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Landhuis
Bouwjaar 2008