Landelijke woningen te koop

Staat uw droomhuis daar waar rust, ruimte en leven in het groen samenkomen? Ontdek het uitgebreide aanbod van Landelijk Wonen in Nederland. Vind uw ideale woonboerderij, landhuis, bungalow, villa of eengezinswoning in het landelijk gebied die past bij uw woonwensen.

129 landelijke woningenTwentseweg 2, Heino

Eengezinswoning in Overijssel
€ 630.000

Helhuizenweg 1, Haarle

Woonboerderij in Overijssel

Op den Berg 2, Maashees

Bungalow in Noord-Brabant
€ 550.000

Bornerbroekseweg 11, Enter

Woonboerderij in Overijssel
€ 1.195.000

Koekoeksweg 8, Olst

Bungalow in Overijssel
€ 495.000

Walbeckerweg 4, Wellerlooi

Eengezinswoning in Limburg
€ 559.000

Molenbeekweg 14, Saasveld

Landhuis in Overijssel
€ 990.000

Koningin Wilhelminaweg 43, Groesbeek

Woonboerderij in Gelderland
€ 685.000

St. Anthonisweg 16, Rijkevoort-De Walsert

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 929.000

Oude Rielsebaan 0ong., Tilburg

Noord-Brabant
Prijs op aanvraag

Leemringweg 6, Marknesse

Woonboerderij in Flevoland
Verkoop bij inschrijving

Raamsweg 11, Marienheem

Woonboerderij in Overijssel
€ 765.000

Schapendreef 36, Landhorst

Eengezinswoning in Noord-Brabant
€ 450.000

Aalsdijk 10A, Asch

Woonboerderij in Gelderland
€ 1.550.000

Sloopmeters te koop , Harskamp

Bouwgrond in Gelderland
€ 69.720

Een woning kopen in het landelijk gebied

De makelaars van Landelijk Wonen zijn gespecialiseerd op het gebied van woningen in het landelijk gebied, van Drenthe tot Noord-Brabant. Ons aanbod varieert van levensloopbestendige bungalows, sfeervolle landhuizen, oude boerderijen en authentieke woonboerderijen tot statige villa's. Allemaal met hun eigen charme maar met één waardevolle overeenkomst: de luxe van het wonen in een groene omgeving. Ook als u zoekt naar een eengezinswoning of een klein vrijstaand huisje. Ervaar het rustgevende gevoel van wakker worden met de zangkunsten van de vogels in uw tuin. Uw dag kan zomaar beginnen met een heerlijke wandeling in het bos om de hoek of met een kop koffie met uitzicht op een weids landschap. Ontdek waar u blij van wordt en bekijk ons uitgebreide aanbod landelijke woningen door heel Nederland.

Wat wonen in het groen te bieden heeft

Omringd door groen, combineert u wonen, werken en uw hobby zonder problemen. De levensgenieter smult in zijn ruime keuken van vele gezellige momenten aan de lange eettafel en de mogelijkheid om zijn gasten te laten overnachten in het gastenverblijf op zijn eigen erf. De creatieveling duikt wanneer het haar uitkomt het atelier aan huis in om iets moois te creëren. En de moestuinier tovert met veel liefde groentes uit eigen tuin op tafel. Vanuit uw kantoor aan huis regelt u, wanneer u wilt uw zaken, daarvoor hoeft u de deur niet uit. Want woont u in het landelijk gebied, dan is uw huis zoveel meer dan een plek om te wonen. Wonen, werken en leven smelten samen in uw villa, woonboerderij of landhuis. Laat u verrassen door de mogelijkheden en ontdek wat onze ervaren makelaars voor u kunnen betekenen.

Van droom naar werkelijkheid: een huis kopen in het landelijk gebied

De stap naar de aankoop van een landelijke woning is een unieke reis die deskundig advies verdient. Onze makelaars beschikken over veel lokale kennis, weten vaak als eerste welk object er nieuw op de markt komt en zijn als geen ander op de hoogte van de plaatselijke historie, infrastructuur en potentiële ontwikkelingen die van invloed kunnen zijn op uw keuze. Wij begeleiden u door het hele proces, helpen bij juridische aspecten en zorgen voor een soepele afhandeling van uw aankoop. Met de hulp van onze makelaars is uw droomhuis in de groene ruimte binnen handbereik!

Het grootste aanbod landelijke woningen in Nederland

Landelijk Wonen heeft een groot aanbod aantrekkelijke woningen, van Groningen tot Zeeland. Bezoek snel onze aanbodpagina’s want wie weet staat uw droomhuis in de buitenruimte op dit moment wel bij ons te koop.