Woonboerderijen te koop in Noord-Brabant

Bij ons vindt u het meest uitgebreide aanbod van woonboerderijen te koop, gelegen op prachtige en unieke locaties in de buitengebieden van Noord-Brabant. Ontdek het ultieme buitenleven en verken de talloze mogelijkheden die een woonboerderij te bieden heeft. Neem een kijkje in ons ruime aanbod, waarbij wij u graag assisteren bij het vinden van uw droomwoning op het Brabantse platteland. Vergeet ook niet ons complete aanbod van woonboerderijen in andere provincies te raadplegen.
Bent u op zoek naar agrarisch vastgoed? Bekijk dan ons aanbod boerderijen met een agrarische bestemming te koop in Noord-Brabant op Agriteam.nl.

7 WoonboerderijenSt. Anthonisweg 16, Rijkevoort-De Walsert

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 929.000

Sleijbergweg 1, Holthees

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 950.000

Houwsestraat 3, Oeffelt

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 699.000

Peelkant 3, Wanroij

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 699.000

Gemertseweg 4, Oploo

Woonboerderij in Noord-Brabant
Verkoop bij inschrijving

Vredepeelweg 1, Overloon

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 885.000

Rakerstraat 2, Maarheeze

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 750.000

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Noord-Brabant

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Noord-Brabant kunt u vertrouwen op de expertise van verschillende Landelijk-wonen vestigingen. Allereerst hebben we Landelijk-wonen Midden Brabant, waar gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur Roel van Hoof gevestigd is in Hilvarenbeek. 
Daarnaast is er Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied, gevestigd in Sint Anthonis. Hier kunt u rekenen op de expertise van hun team om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het landelijke gebied. Ook hebben we Landelijk-wonen.nl Zuid-West Brabant, waar Edwin Boot gevestigd is in Etten-Leur. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten richting uw droomhuis. 

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.