Landelijk-wonen.nl Zuid-West Brabant

Landelijk-wonen.nl Zuid-West Brabant

Landelijk-wonen Zuid West Brabant is uw makelaar voor aankoop, verkoop en taxaties van woonboerderijen, landhuizen en andere landelijke woningen in de regio Zuid-West Brabant. Bekijk hier ons aanbod, onze contactgegevens en maak kennis met het team.

Makelaar en vastgoedadviseur Edwin Boot is gevestigd in Etten-Leur en helpt u graag met de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Met de ervaring die hij heeft opgebouwd en zijn grote netwerk zal Edwin u deskundig en realistisch adviseren bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij in de regio Zuid-West Brabant. Van oriëntatie tot bezichtiging en van onderhandeling tot koopovereenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreekt hij graag met u de mogelijkheden om de eerste stappen te zetten naar uw droomhuis!

Wilt u agrarisch onroerend goed zoals een melkveebedrijf, akkerbouwbedrijf of landbouwgrond kopen of verkopen? Neem dan contact op met de agrarische makelaars en taxateurs in Zuid-West Brabant van onze Agriteam vestiging.

Onze medewerkers


Stel uw vraag aan
Landelijk-wonen.nl Zuid-West Brabant

Vraag/opmerking