Verkocht

Woonboerderij te koop in Noord-Brabant - Peelkant 3, Wanroij

Woonboerderij in Noord-Brabant
€ 699.000
13710 m² perceel
225 m² wonen
5 kamers

Woonboerderij in Noord-Brabant!

Fraaie en statige vrijstaande woonboerderij met schuur/werkplaats/garage met prima opslagruimte. Het geheel wordt aangeboden op een perceel van 1.37.10 ha. Deze woonboerderij ligt nabij de Staatsbossen in het buitengebied van Wanroij. Op circa 1,7 kilometer afstand ligt de dorpskern van Wanroij met een basisschool, de supermarkt, sportvelden, winkels en voorzieningen.

De indeling van de woning is als volgt:

U betreedt de woning via de voordeur en komt in de hal met glas in lood ramen en toegang tot een slaapkamer. Mooi detail in deze slaapkamer is het raampje met zicht op de stalruimte. Via de hal begeeft u zich middels klapdeuren naar de ruime woonkamer, deze is voorzien van vloerbedekking, een originele schouw en een ingebouwde vitrinekast. Via een open verbinding met de tweede hal, waar tevens de meterkast aanwezig is, heeft u toegang tot 2 slaapkamers, beide voorzien van inbouwkasten. Tevens is vanuit deze hal via een trapopgang de eerste verdieping te bereiken, welke u zelf volledig naar eigen smaak kunt inrichten. Het dak van het woongedeelte van de woning is beschoten met hout.
Vanuit de woonkamer komt u in de keuken met een eenvoudig keukenblok voorzien van een originele granieten aanrechtblad, elektrische warmwater boiler en een tweede meterkast. Vanuit de keuken is de ruime kelder te bereiken.
Grenzend aan de keuken is de ruime bijkeuken. In deze ruimte bevindt zich een toiletruimte en een badkamer met douchecabine, wastafel en kastruimte. De badkamer is volledig betegeld. Er is een aparte ruimte aanwezig met aansluitingen voor het witgoed. Vervolgens komt u in een ruimte welke als bergruimte/fietsenstalling kan fungeren, deze ruimte heeft een eigen toegangsdeur.
Het ruime achterhuis van de woonboerderij heeft een betonnen vloer, stalen liggers, een betonnen zolder, 2 grote staldeuren, loopdeur, bergruimte en een steektrap naar de eerste verdieping. Deze verdieping is vrij in te delen.

Bijgebouwen:
Op het perceel zijn 3 bijgebouwen gesitueerd.
De eerste schuur (circa 48 m²) is opgetrokken met betonblokken en is gedekt met pannen. De tweede schuur (circa 79 m²) is traditioneel gemetseld, heeft betonramen, deels stalen spanten en een houten dakbeschot en is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur heeft een betonnen vloer en is opgedeeld in 3 ruimtes. Elektriciteit is aanwezig.
De derde schuur/werkplaats/garage (circa 245 m²) is opgetrokken met betonblokken, heeft betonramen, houten spanten en is gedekt met asbesthoudende golfplaten. De schuur is opgedeeld in 3 ruimtes, waarvan 1 ruimte met smeerput en 1 ruimte met bergzolder. De toegang tot de schuur/werkplaats/garage is via 1 grote en 2 kleinere schuifdeuren. Elektriciteit is aanwezig.

Tuin:
De woonboerderij is omheind met sierhekwerk en hagen. De tuin is aangelegd met gazon, grindpaden, bomen en struiken in velerlei groentinten. Het huisperceel is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare poort.
Het bouwblok is circa 0.30.00 ha. en wordt omringd door een perceel blijvend grasland van circa 1.07.10 ha.


Situering:
Het dorp Wanroij is kerkdorp van de gemeente Land van Cuijk dat omringd is door waardevolle prachtige natuurgebieden. Diverse wandel- en fietsroutes doorkruisen het dorp. Het dorp heeft een supermarkt diverse winkels zoals een slager, bakker en nog een aantal ambachtelijke winkels. Op korte afstand van de woning ligt het recreatiepark de Wanroijse Bergen.
De woning ligt vlakbij het natuurgebied ‘de Staatsbossen’. Deze natuur bestaat uit bos, heide en zandverstuivingen en hier zijn diverse mooie fiets-, wandel- en ruiterroutes te vinden.
Middelbare scholen zijn gelegen op een afstand van ± 9 km in de plaats Stevensbeek en ± 14 km in de grotere plaats Boxmeer. Verder beschikt Boxmeer over een treinstation. Op ± 10 km afstand ligt de oprit van de snelweg A73. Daardoor is er een directe aansluiting naar de grotere plaatsen Nijmegen, Venlo en Roermond.

Algemeen:
- Elektrische radiatoren
- Geen gasaansluiting
- Veel originele en karakteristieke details aanwezig
- Elektrische bedienbare toegangspoort
- Energielabel G
- Ideaal object voor het hobbymatig houden van paarden of andere dieren

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft een onderzoeksplicht.

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 699.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2023-09-21
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 225
Bruto inhoud m3 1530
Oppervlakte externe bergruimten 375
Oppervlakte overige inp. ruimten 160
Perceel oppervlakte 13710

Bouw
Isolatie Spouwmuur
Type dak Zadeldak
Dakbedekking Pannen
Isolatievormen geen isolatie

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Open ligging
Platteland

Energie verbruik
Energie klasse G

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1938

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.