Woonboerderij te koop in Overijssel - Schaarsweg 5 Nieuw Heeten

Nieuw Heeten
Woonboerderij in Overijssel
In het buitengebied van Nieuw Heeten van de gemeente Raalte gelegen vrijstaande woonboerderij met kapschuur met uitzicht over de landerijen op een royaal perceel van ca. 2.650 m2. Deze woonboerderij is keurig onderhouden maar verbouw ligt in de rede: de sfeer en authentieke elementen maakt dit meer dan waard. Het object heeft heel veel ruimte en mogelijkheden. Dit is een prachtige plek om te wonen: rust en ruimte, uitzicht over de landerijen met alle voorzieningen op korte afstand.

KENMERKEN:

- Prachtige ligging en riant uitzicht over landerijen;
- Keurig onderhouden woonboerderij;
- Verbouw ligt in de rede;
- Grote kapschuur, ideaal voor hobbyist;
- Nieuwe inrit zal aangevraagd worden.

Nieuwsgierig geworden, we ontvangen u graag voor een bezichtiging!

Woonboerderij
Deze in 1922 gebouwde woonboerderij is opgetrokken uit steensmetselwerk en is gedekt met pannen en asbest golfplaten. De begane grond vloer is van hout en beton en de verdiepingsvloer is van hout. Het object is aangesloten op de nutsvoorzieningen elektra, waterleiding, aardgas en glasvezel, doch niet op de riolering. Het voorhuis is voorzien van centrale verwarming (Intergas combiketel 2017). De woonkamer, keuken en de hal zijn voorzien van dubbele beglazing. Het achterhuis is voorzien van een betonvloer en heeft nog de oude houten gebinten. De inhoud bedraagt ca. 740 m³. De indeling is als volgt:

Begane grond: hal, keuken met keuken met inbouwapparatuur (2016), woonkamer, slaapkamer, trapopgang, toilet (2017), badkamer met douche en het achterhuis met twee bergingen.

Bovenverdieping: overloop met twee slaapkamers en een hooizolder.

Kapschuur
Deze kapschuur van ca. 11 m x 19 m is opgetrokken uit spouwmetselwerk met topgevels van damwandprofielplaten met een houten spantconstructie en is gedekt met asbestvrije golfplaten (2019). De vloer is verhard. Inpandig bevinden zich een voormalige stal en tanklokaal.

Aparte inrit
Er zal in overleg een aparte inrit aangelegd dienen te worden aan de westzijde van het perceel (reeds vooroverleg met de gemeente geweest).

Bestemming
Volgens het bestemmingsplan Buitengebied Raalte, Verzamelplan 2020 is de Enkelbestemming van het object Wonen met gebiedsaanduiding reconstructiewetzone landbouwontwikkelingsgebied. Voor nadere informatie omtrent bestemming en verbouwmogelijkheden, adviseren we u contact op te nemen met de gemeente Raalte.

Clausules
De woning wordt verkocht met de as-is where-is clausule, de oudheidsclausule, niet-zelf-bewonings-clausule en de asbestclausule, welke clausules onderdeel uitmaken van de koopovereenkomst (zie bijlage brochure voor toelichting).

Bijzonderheden
De schuur links naast de woonboerderij wordt in maart door verkoper afgebroken en er wordt een nieuwe schuur gebouwd op het perceel van de verkoper (nr. 3).


Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken


Overdracht
Prijscode Vraagprijs
Vraagprijs € 400.000,00
Prijstype k.k.
Datum opdracht 2021-02-19
Aanvaarding In overleg
Status Verkocht

Oppervlaktes en inhoud
Gebruiksoppervlak wonen 81
Bruto inhoud m3 743
Perceel oppervlakte 2650

Bouw
Isolatie Gedeeltelijk dubbelglas
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas

Indeling
Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Locatie
Ligging Aan rustige weg
Afgelegen locatie
Beschutte ligging
Buiten bebouwde kom
In bosrijke omgeving
Platteland
Vrij uitzicht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij
Bouwjaar 1922
Direct contact met de makelaar?

ing. R.J.A. Groot Koerkamp
olst-wijhe@agriteam.nl
T: 0570-590900
M: 06-53455224

Contact opnemen
Vestiging

Agriteam Makelaars Olst-Wijhe BV
olst-wijhe@agriteam.nl

Boxbergerweg 16 A
8121 PT Olst

Meer informatie
Kies voor Landelijk Wonen

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in landelijk gebied

Onze gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs zijn gespecialiseerd in onroerend goed in met name het buitengebied en helpen u graag uw droom te verwezenlijken. De makelaar van Landeijk Wonen spreekt uw taal en dat is fijn want dan begrijpt u elkaar. Het aan en verkopen van een woonboerderij is toch een van de grootste beslissingen in uw leven.