Aangekocht

Woonboerderij te koop in Limburg - Houthuizerweg 13, Lottum

Woonboerderij in Limburg

Woonboerderij in Limburg!

Kenmerken


Overdracht
Status Aangekocht

Woning
Type woonhuis Vrijstaand
Soort woonhuis Woonboerderij

De specialist in aan- en verkoop van woonboerderijen in Limburg

Als landelijk opererend samenwerkingsverband van zelfstandige, regionale makelaars, combineren we bij Landeijk Wonen onze krachten op landelijk niveau en behouden we tegelijkertijd sterke wortels in onze eigen regio's.

In de regio Limburg kunt u vertrouwen op de expertise van twee Landelijk-wonen vestigingen. Allereerst hebben we Landelijk-wonen Peel-, Maas- en Rivierengebied, waar gecertificeerde makelaars en vastgoedadviseurs gevestigd zijn in Sint Anthonis. Zij staan graag voor u klaar om u te helpen bij de aankoop of verkoop van uw woning in het buitengebied. Daarnaast is er Landelijk-wonen Rijk van Nijmegen, waar gecertificeerd makelaar en vastgoedadviseur William Peters gevestigd is in Plasmolen. Hij is uw deskundige partner bij de aan- of verkoop van uw woning of woonboerderij, niet alleen in Limburg, maar ook in Gelderland. 

Het voordeel van de makelaar van Landelijk Wonen is dat ze uw taal spreken en begrijpen wat belangrijk voor u is. Samen zorgen we ervoor dat uw wensen en behoeften centraal staan, en begeleiden we u naar de perfecte woning in het prachtige landelijke landschap.